Βυθισμένη στη θλίψη είναι η τοπική κοινωνία στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας για τον χαμό ενός 17χρονου μαθητή Λυκείου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο όπου διάβαζε.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, πριν λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του 17χρονου και η μητέρα του, η οποία είναι αντιδήμαρχος, στάθηκε δυνατή για τα παιδιά της, ωστόσο το πλήγμα που δέχθηκε αυτή την φορά είναι ακόμη πιο βαρύ.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φιλιατών εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της Αντιδημάρχου Σοφίας Στάθη για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου της υιού Κωνσταντίνου και συμπαρίστανται στο βαρύ πένθος τους.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους της Αντιδημάρχου Δήμου Φιλιατών για την απώλεια του υιού της Κωνσταντίνου.

«Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές, ωχριούν, μπροστά στον πόνο και τη θλίψη του χαμού ενός παιδιού. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο βαρύ πένθος της οικογένειας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.