Εμφανώς ευδιάθετη ήταν η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega Δανάη Μπάρκα σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες. «Η σεζόν είναι τέλεια, τα περνάμε πάρα πολύ ωραία, όπως ακριβώς βλέπετε, γελάμε πολύ, κάνουμε τις τρέλες μας και προσπαθούμε να είμαστε μια ωραία παρέα» ανέφερε στην κάμερα του «Πρωινού μας».

Για το συμβόλαιο

Όταν ρωτήθηκε για το συμβόλαιό της με το σταθμό, απάντησε: «Αυτά, χρονικά τουλάχιστον, δεν είμαι σε θέση να τα αποκαλύψω. Έχω μια μεγάλη αγάπη κι ένα μεγάλο σεβασμό για το κανάλι που ανήκω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Φαντάζομαι προς το Πάσχα θα είναι αυτά ανακοινώσιμα. Η διάθεσή μου είναι να βρίσκομαι σε ομάδες που έχουμε κοινό όραμα και αισθητική και κοινά “θέλω” και σε ένα κανάλι που μας αγαπάει, μας έχει στηρίξει, μας στηρίζει και το στηρίζουμε, που αυτή τη στιγμή είναι το Mega» είπε.

«Μεγάλη αγάπη»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όσο είσαι καλά εκεί που είσαι, είναι πολύ δύσκολο να απιστήσεις, κυρίως εγκεφαλικά και μετά σωματικά. Μέχρι στιγμής δηλώνω μεγάλη αγάπη για το Mega και για τους ανθρώπους του Mega. Αν δεν υπήρχαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, δεν θα υπήρχαμε κι εμείς».

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 29 Μαρτίου 2023.