Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 28/04, ο Αντίνοος Αλμπάνης.

*Διαβάστε εδώ: Γιώργος Αγγελόπουλος: "Ίσως έπρεπε να 'φύγει' η μητέρα μου για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα"

Αρχικά, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή.

«Δεν σταματάω να ενηλικιώνομαι στο κομμάτι της υποκριτικής. Και ακριβώς επειδή η τέχνη που κάνω είναι ένα ζωντανό πράγμα, κάθε φορά ανακαλύπτω κάτι καινούριο για μένα. Υπάρχουν 2-3 στιγμές που το έγινε αυτό. Όταν πήρα τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο μου στην τηλεόραση τότε ήταν που κατάλαβα ότι θα συνεχίσω να κάνω αυτή την δουλειά. Αυτό το οφείλω στην Φρόσω Ράλλη που επέμενε να είμαι στην σειρά «Άγρια παιδιά» στο MEGA. Διαφορετικά θα μπορούσα να ασχοληθώ με την διαφήμιση, πιστεύω έχω ταλέντο σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Για την κοσμοθεωρία του και τη στάση ζωής του, επισήμανε: «Δεν κάνω όνειρα, γιατί όταν κάνω όνειρα, γελάει το συμπάν. Ονειρεύομαι να ζω και αύριο και να συναντιέμαι με ανθρώπους που έχουν μέσα τους μία φλόγα να σιγοκαίει, να έχουν ενδιαφέρον για τη ζωή και για τη δουλειά τους, και όχι να έχουν το «βλέμμα της αγελάδας». Πριν το πρόβλημα υγείας μου, είχα και εγώ «το βλέμμα της αγελάδας», πήγαινα αδιάφορα από δουλειά σε δουλειά. Τώρα θέλω να με αφορά η δουλειά που κάνω. Μου έγινε σαφές επίσης ότι έχω πολύ μεγάλη ανάγκη την συντροφικότητα, ότι δε μπορώ να πορεύομαι σε αυτή την ζωή μπαίνοντας στο σπίτι μόνος μου και να κοιτάω το ταβάνι. Έχω ρυθμιστεί σε αυτή την κατεύθυνση. Παλιά περίμενα να μου έρθουν από μόνα τους τα πράγματα».


Αντίνοος Αλμπάνης: Δεν σκέφτηκα ποτέ να πάω στο εξωτερικό να κάνω καριέρα

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να πάω στο εξωτερικό να κάνω καριέρα. Στο Χόλιγουντ, είδα πολλούς δυνάμει ηθοποιούς, στο Χόλιγουντ είναι επιτυχία να περνάς 2-3 ακροάσεις τον χρόνο. Αυτά κάθεσαι και τα ζυγίζεις. Δεν το θέλω τόσο πολύ να είμαι αλλού», παραδέχθηκε.

«Έχω υπάρξει και καλός και «κακός», κανείς δεν είναι ένα πράγμα μόνο. Δεν νιώθω ότι μπορώ να αναλάβω την ευθύνη του να έχω ένα παιδί. Μου φαίνεται βουνό. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε 5 ή 10 χρόνια», συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Μεταξύ άλλων, ο Αντίνοος Αλμπάνης για το Maestro είπε: «Πολλά θα συμβούν στον νέο κύκλο του Maestro. Στο τελευταίο επεισόδιο που είδαμε με όλα τα παιδιά, και ενώ έχουμε διαβάσει το σενάριο, με αυτό που είδαμε σοκαριστήκαμε».