Το δικό του αντίο στην αείμνηστη συνάδελφό του Άννα Παναγιωτοπούλου, με την οποία και συνεργάστηκαν μαζί τηλεοπτικά στο «Ντόλτσε Βίτα» του MEGA, θέλησε να πει ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha το πρωινό της Πέμπτης 09/05/2024.

Δείτε ακόμη - Άννα Παναγιωτοπούλου: Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το "τελευταίο αντίο" στην αγαπημένη ηθοποιό - Ποιοι πήγαν στην κηδεία (Εικόνες)


Θανάσης Ευθυμιάδης: Η Άννα ήταν μια καταξιωμένη πρωταγωνίστρια τότε

«Η Άννα ήταν μια καταξιωμένη πρωταγωνίστρια τότε (σ.σ.: στο σίριαλ Ντόλτσε Βίτα), για μένα ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος.


Με αντιμετώπισε ισάξια σαν συμπρωταγωνιστή της

Ήμουν νέος, οπότε καταλαβαίνετε… H πρώτη μου μεγάλη δουλειά στην τηλεόραση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη της και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε έτσι ώστε να με αντιμετωπίσει από το πρώτο γύρισμα ισάξια σαν συμπρωταγωνιστή της.


thanasis-euthimiadis-anna-panagiotopoulou

Μου έδωσε μεγάλη δύναμη για να τα καταφέρω

Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη έτσι ώστε να καταφέρω να σταθώ δίπλα της και να ευχαριστηθώ αυτό που κάνω. Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να ευχαριστιέται αυτό που κάνει», εξομολογήθηκε, αρχικά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ξέρω ότι είχε την αρρώστια της

«Τα τελευταία χρόνια δεν είχα επαφή μαζί της. Ξέρω ότι είχε την αρρώστια της και ήθελε μεγάλη δύναμη από την οικογένειά της για να στηρίξει όλο αυτό το πράγμα.


Ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα

Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα», συμπλήρωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης για την Άννα Παναγιωτοπούλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: