Στην παιδική του ηλικία γυρίζει το ρολόι του χρόνου ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Bild», ενόψει των δύο εμφανίσεών του μαζί με τη Δέσποινα Βανδή την Παρασκευή στο Ντίσελντορφ και το Σάββατο στη Στουτγκάρδη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θυμήθηκε τα γερμανικά του και μίλησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Ξανθόπουλο για τις αναμνήσεις του από τις δύο γερμανικές πόλεις, το Μπενράθ και το Μονχάιμ, όπου μεγάλωσε με τους μετανάστες γονείς του. Μάλιστα, η «Bild» δημοσιεύει και φωτογραφία του Αντώνη Ρέμου όταν ήταν 5 ετών και είχε ντυθεί Λούκι Λουκ.


Αντώνης Ρέμος: Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια στη Γερμανία

«Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια», είπε στη συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής, προσθέτοντας ότι έχει ακόμα φίλους Γερμανούς από τα πρώτα του χρόνια στο σχολείο. Ο πατέρας του, ο οποίος εργαζόταν στις κατασκευές, και η μητέρα του, καθαρίστρια σε νοσοκομείο, μεγάλωσαν με πολλή αγάπη τον ίδιο και τη μεγαλύτερη αδελφή του. Ο Αντώνης Ρέμος ήταν 12 ετών όταν η οικογένεια επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και δεν κρύβει τη συγκίνησή του που θα τραγουδήσει στη χώρα όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια.

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος και γεμάτος προσμονή», λέει στην εφημερίδα.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι τα εισιτήρια κοστίζουν έως 198 ευρώ και ότι θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών ταξιδεύουν απ’ όλη την Ευρώπη για να τους δουν από κοντά. Επίσης, γίνεται αναφορά στον γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη, αλλά και στις συνεργασίες του με καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, όπως ο Χούλιο Ιγκλέσιας και ο Έρος Ραμαζότι.