Αµετακίνητο στην πρώτη θέση της τηλεθέασης παρέµεινε το Mega και τον µήνα Απρίλιο, απολαµβάνοντας την αδιαµφισβήτητη προτίµηση των τηλεθεατών στο πολυσυλλεκτικό του πρόγραµµα.

Ενηµέρωση, ψυχαγωγικές εκποµπές και σειρές υψηλών αξιώσεων, που έχουν «γράψει» στις καρδιές των τηλεθεατών, έφεραν τον σταθµό για ακόµα έναν µήνα, τον έκτο κατά σειρά, στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, µε ποσοστό 14,1%. Στο δυναµικό κοινό 18-54 το Mega κατέγραψε µέσο όρο τηλεθέασης 11,8%.

Παράλληλα, χωρίς αντίπαλο συνεχίζει η prime time του Μεγάλου Καναλιού για ακόµα έναν µήνα, παραµένοντας έτσι µακράν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών από την έναρξη της φετινής σεζόν.

Τον Απρίλιο, ο σταθµός σηµείωσε µέσο όρο 18,3%, µε τη διαφορά από τον ανταγωνισµό να διαµορφώνεται στις 6,2 και πλέον µονάδες. Στο δυναµικό κοινό 18-54 κατέγραψε µέσο όρο 13,4% στη ζώνη υψηλού ανταγωνισµού.

 

MEGA: Ποια προγράμματα "έπιασαν" κορυφή

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζουν για άλλον έναν µήνα οι επιδόσεις του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, µε τη Ράνια Τζίµα από ∆ευτέρα έως Πέµπτη, την Κατερίνα Παναγοπούλου από Παρασκευή µέχρι Κυριακή και βασικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη, που διατήρησαν την πρωτοκαθεδρία τους συγκεντρώνοντας 14,6% στο δυναµικό κοινό και 14,4% στο σύνολο.

Η απογευµατινή ενηµερωτική εκποµπή του Mega µε τον Νίκο Ευαγγελάτο συνέχισε την επιτυχηµένη πορεία της και έκοψε πάλι πρώτη το νήµα της τηλεθέασης. Το «Live News» κατέκτησε την κορυφή µε µέσο όρο 18% στο σύνολο του κοινού. Στο δυναµικό κοινό η εκποµπή ανέβηκε στην πρώτη θέση, σηµειώνοντας µέσο όρο 12,8%.

Πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για την πρωινή τους ενηµέρωση ήταν και τον Απρίλιο η «Κοινωνία Ωρα Mega», µε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, µε µέσο όρο 17,7% στο δυναµικό κοινό.

Στο σύνολο, η εκποµπή σηµείωσε µέσο όρο 18,2%. Τέλος, την πρώτη θέση στο δυναµικό κοινό κατέλαβε το «Mega Σαββατοκύριακο», µε τους Ντίνο Σιωµόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα και µέσο όρο 11,7%.

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 3/5/2024