Για ακόμη μια φορά μπέρδεψαν τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, με τον υφυπουργό για τα Ειδικά Ψηφιακά Έργα και το Κτηματολόγιο, Θοδωρή Λιβάνιο.

Όπως γράφει το Big mouth του powergame.gr, ο Κυριάκος Πιερρακάκης ήταν κεντρικός ομιλητής σε μια σημαντική εκδήλωση, όπου μίλησε για τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στον τομέα της ψηφιακής διακυβέρνησης αλλά και τις επόμενες δράσεις του υπουργείου του. Στην αρχή της ομιλίας του, όμως, αναφέρθηκε στο αστείο περιστατικό με πολίτη, ο οποίος συνάντησε τον υφυπουργό του Θοδωρή Λιβάνιο και τον ρώτησε για την κατάσταση του ποδιού του μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά τι αναφέρει το Big mouth για το περιστατικό

Κεντρικός ομιλητής σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση, την οποία στήριξε η ΝΔ με την παρουσία του γραμματέα της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη, ήταν ο υπουργός Πιερρακάκης, που μετά την πλήρη αποθεραπεία του από τον τραυματισμό του στο πόδι, πατάει γκάζι και ανεβάζει (κι άλλο) τις στροφές, εν όψει των εθνικών εκλογών και της μάχης του σταυρού που θα δώσει στην Α’ Αθηνών, όπου θα είναι υποψήφιος.

Ο υπουργός Πιερρακάκης μίλησε για τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στον τομέα της ψηφιακής διακυβέρνησης αλλά και τις επόμενες δράσεις του υπουργείου του, ενώ ενδεικτικό του χιούμορ που τον διακρίνει είναι ότι στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη λίγο νωρίτερα, όταν για μια ακόμη φορά τον μπέρδεψαν με τον Θοδωρή Λιβάνιο.

Ειδικότερα, όπως είπε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, πολίτης που είχε πάει να παρακολουθήσει την εκδήλωση και συνάντησε τον υφυπουργό του, Θοδωρή Λιβάνιο, τον ρώτησε για την κατάσταση του ποδιού του μετά τον τραυματισμό του. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα…