Γενέθλια έχει σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος καθώς γίνεται 48 ετών. Ο κ. Σκέρτσος με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook ευχαρίστησε όσους του εύχονται από την αρχή τονίζοντας ότι «χωρίς καλούς «συμπαίκτες», επιμονή στο fair play, φιλόδοξους μα και ρεαλιστικούς στόχους, το παιχνίδι της ζωής δεν έχει νόημα».

Ακόμη προσθέτει πως «πάνω από όλα, όμως, ευχαριστώ για την αγάπη τους, την αντοχή, την επιμονή και την υπομονή τους την Avgi μου (τη βασική μου συμπαίκτρια που φροντίζει να με γειώνει, να με «προσγειώνει» αλλά και να με «απογειώνει» όπως μόνο αυτή ξέρει αναλόγως την περίσταση 😀) και φυσικά τον Vassilis μας».

Αναλύτικά η ανάρτηση:

«Πάμε για την επόμενη πίστα! Ευχαριστώ θερμά για τις όμορφες ευχές και σκέψεις που έρχονται από το πρωί από φίλους και συνοδοιπόρους που συναντηθήκαμε και πορευθήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε, χωρίς καλούς «συμπαίκτες», επιμονή στο fair play, φιλόδοξους μα και ρεαλιστικούς στόχους, το παιχνίδι της ζωής δεν έχει νόημα.



Πάνω από όλα, όμως, ευχαριστώ για την αγάπη τους, την αντοχή, την επιμονή και την υπομονή τους την Avgi μου (τη βασική μου συμπαίκτρια που φροντίζει να με γειώνει, να με «προσγειώνει» αλλά και να με «απογειώνει» όπως μόνο αυτή ξέρει αναλόγως την περίσταση 😀) και φυσικά τον Vassilis μας».