∆όλια Φάρλι, τι σου έµελλε να... πάθεις!

Πού να ήξερε η δόλια η Φάρλι πως ο «κύρης» της, Στέφανος Κασσελάκης, κάθε τρεις και λίγο θα τη µετατρέπει σε «συµπρωταγωνίστριά» του στο TikTok µε έναν και µοναδικό σκοπό: να «συναγωνιστεί» σε επικοινωνιακό επίπεδο τον Πίνατ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και η πλάκα είναι ότι «συνοµιλεί» µαζί της, διαβεβαιώνοντάς την ότι «εγώ σε αγαπώ και δεν σε εκµεταλλεύοµαι» για να µαζέψει ψήφους. Ε, τότε, ρε µεγάλε, γιατί δεν αφήνεις το ζωντανό στην ησυχία του και το περιφέρεις στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης; Και επειδή µας έχουν… αποµουρλάνει µε τις ποικιλόµορφες απαιτήσεις τους οι «δικαιωµατιστές», βλέποντας το βίντεο του Στ. Κασσελάκη να «συνοµιλεί» µε τη Φάρλι και να της λέει «εγώ δεν σε εκµεταλλεύοµαι» (ενώ επί της ουσίας κάνει το ακριβώς αντίθετο), σκέφτοµαι µήπως κάποια στιγµή θα πρέπει να ιδρυθεί ένα διεθνές δικαστήριο δικαιωµάτων για τα ζώα, στο οποίο θα ζητάµε την προστασία τους κάθε φορά που οι ιδιοκτήτες τους τα εκθέτουν στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς την έγκρισή τους. Αλήθεια, ξέρει η δόλια η Φάρλι ότι την «κινηµατογραφεί» κάθε τόσο ο Στ. Κασσελάκης και την ανεβάζει στο TikTok; Εννοείται ότι κάνουµε πλάκα, αλλά αν πάρουµε στα σοβαρά και κάποιες παράλογες διεκδικήσεις των «δικαιωµατιστών», τότε, ναι, κανένας δεν έχει δικαίωµα να περιφέρει το σκυλάκι του ή το γατάκι του στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν προηγουµένως δεν έχει αποφανθεί υπέρ µιας τέτοιας επιλογής το ζωντανό. Έτσι δεν είναι;


«Γατάκια, εγώ γκαντέμης;»

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν αφηνιάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι επαγγελματίες εχθροί του Κυριάκου Μητσοτάκη με το να τον εμφανίζουν ως γκαντέμη, επειδή είχε δηλώσει δημοσίως ότι θα προκριθούν στα ημιτελικά της Euroleague ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Και επειδή τα προγνωστικά που είχε κάνει επαληθεύτηκαν, για να τους «τρολάρει» ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok με τις δηλώσεις του αναφορικά με την επιτυχία των δύο ελληνικών ομάδων, στο οποίο -μεταξύ άλλων- απάντησε και σε όσους τον παρουσίαζαν ως γρουσούζη: «Οπότε σήμερα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί; Εγώ σας το είπα, αλλά δεν με ακούσατε. Γατάκια, εγώ γκαντέμης;».

Σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του Φοίβου Ιωαννίδη, που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στη Σητεία. Το βράδυ θα επισκεφθεί το κέντρο του Ηρακλείου.


Θα κάνει ο Άρης τα ρεπό της Βούλας;

Χθες που γράφαμε για τη Βούλα Κεχαγιά, πως δηλαδή κινδυνεύει να απολέσει την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα της με το να μαζεύει τις ασυμμάζευτες γκάφες του Στέφανου Κασσελάκη, τώρα που είναι εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν περιμέναμε πως θα την ξαναφέρει τόσο γρήγορα σε δύσκολη θέση ο «αυτοδημιούργητος» αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Πώς θα δικαιολογήσει το νέο σχόλιο Κασσελάκη, προς τους υγειονομικούς της Πρέβεζας, ότι θα «ξεσκίσει» όσους τους πουν τίποτα, εάν καταγγείλουν τα κακώς κείμενα στο ΕΣΥ; Αν δεν το κάνει η Βούλα Κεχαγιά, ίσως δούμε εκ νέου να δικαιολογεί τον Στέφανο Κασσελάκη ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος τιμά υπέρ το δέον την επαγγελματική του συνεργασία με την Κουμουνδούρου. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στις αντιδράσεις για την τοποθέτηση του Κασσελάκη, με τους υπουργούς που «σκοτώνουν παιδιά», είχε τη φαεινή έμπνευση να δηλώσει πως το «σκοτώνω» έχει και τη θετική του σκοπιά. Και επικαλέστηκε τη νεολαία, όταν χρησιμοποιεί τη φράση «σκοτώνει για τα παγωτά». Η αλήθεια είναι πως και εμείς που τον ακούσαμε «παγωτό» μείναμε.


Μία είναι η απάντηση στον Ράμα

Κανένας δεν μπορεί να είναι χαρούμενος, όταν έρχεται ο Ράμα να μιλήσει, την ημέρα μάλιστα που συμπληρώνεται ένας χρόνος από την παράνομη σύλληψη και φυλάκιση του Φρέντη Μπελέρη και τη στοχοποίηση της ελληνικής ομογένειας», δήλωσε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 FM ο βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης. Στην ίδια συνέντευξη έστειλε μήνυμα προς τους νεοδημοκράτες, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η απάντηση των νεοδημοκρατών θεωρώ ότι θα είναι αυτονόητη: να ψηφιστεί ο Φρέντης Μπελέρης, ώστε να πάρει ένα σαφές μήνυμα και η αλβανική πλευρά ότι εμείς, όχι απλά διεθνοποιήσαμε το θέμα με ψηφίσματα από το ευρωκοινοβούλιο, αλλά από εδώ και πέρα θα έχει και τον Φρέντη αντίπαλο σε ένα επίπεδο που θα ελέγχει καθημερινά το κράτος δικαίου της Αλβανίας».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 10/05/2024