Με έναν ασυνήθιστο τρόπο, που δεν παραπέμπει σε τρόπο πολιτικού όπως έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε το βράδυ της Μ. Τρίτης (30/4) η Ελεονώρα Μελέτη να επικοινωνήσει με τους πολίτες ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Η υποψήφια με τη ΝΔ ξεκίνησε το live στη σελίδα της στο Instagram λίγο μετά τις 11 και εξήγησε πως ζήτησε από τον σύζυγό της, να επιλέξει μερικά από τα σχόλια ή της ερωτήσεις των ακολούθων της, είτε αυτά είναι καλά είτε όχι.

«Τι θες και πας και μπλέκεις τώρα με την πολιτική; Μια χαρά ήσουν στην τηλεόραση» τη ρώτησε πολίτης, με την υποψήφια της ΝΔ να απαντά πως: «Δε νιώθω ότι μπλέκω ακριβώς με την πολιτική. Νιώθω ότι μου δίνεται η ευκαιρία, να ασχοληθώ μέσα από πιο επίσημους φορείς, με πράγματα με τα οποία, ούτως ή άλλως, όλα αυτά τα χρόνια, ασχολούμαι, με ενδιαφέρουν και καταπιάνομαι με αυτά, μέσα από παράλληλες δράσεις που κάνω, μαζί με την τηλεόραση»!

Η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πως δεν πρόκειται να κάνει μια παραδοσιακή προεκλογική εκστρατεία και θα προτιμήσει να έρθει σε επικοινωνία με τους πολίτες μέσω των social media.

Δείτε το βίντεο με τις ερωτήσεις