Η επανέναρξη των playoffs της Super League βρίσκεται προ των πυλών, με την ΑΕΚ που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, να μετρά... αντίστροφα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον οποίο και θα υποδεχτεί στην "OPAP Arena" για την 2η αγωνιστική. Η "Ένωση" βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας και ο θρύλος του συλλόγου Θωμάς Μαύρος έδωσε το παρών στα Σπάτα και στην προπόνηση των "κιτρινόμαυρων" όπου και μίλησε στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο του Ματίας Αλμέιδα στους οποίους και ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει του παιχνιδιού.

Στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος, έδωσε το σύνθημα ενόψει Ολυμπιακού

Μια "σημαία" της ΑΕΚ, ο Θωμάς Μαύρος που θριάμβευσε στα γήπεδα με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα και χαίρει εκτίμησης απ' όλο τον φίλαθλο κόσμο, βρίσκεται κοντά στην "Ένωση" και είναι κοντά της σε κάθε της βήμα. Ο παλαίμαχος "killer", βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα όπου και μίλησε στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο του Ματίας Αλμέιδα στους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία για το επεικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ τόνισε πως είχε περιέργεια να δει την προπόνηση γιατί αυτή που έκανε ο ίδιος όταν ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής ήταν διαφορετική.


"Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Έχω περιέργεια για να δω την προπόνηση, γιατί κάναμε διαφορετική προπόνηση όταν έπαιζα εγώ. Θα ήθελα να κάνω και εγώ. Σας αγαπώ όλους, καλή επιτυχία στο ματς και καλό πρωτάθλημα" ανέφερε συγκεκριμένα.