Η νίκη ήρθε για την ΑΕΛ στα playoffs της Super League 2 όμως ήταν... αργά αφού έχασε την άνοδο στα μεγάλα... σαλόνια από τον Λεβαδειακό! Οι "βυσσινί" επιβλήθηκαν άνετα με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ Β' την οποία και υποδέχτηκαν στην AEL FC Arena, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός Β' δεν κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και το 0-0 με τον Διαγόρα στη Ρόδο δυσκολεύει την παραμονή του στην κατηγορία.

Σεφτέ στις νίκες για ΑΕΛ στα playoffs της Super League 2

Η ΑΕΛ πανηγύρισε τους πρώτους της τρεις βαθμούς στα playoffs της Super League 2 κόντρα στην ΑΕΚ Β' στην AEL FC Arena, σ' ένα παιχνίδι που ωστόσο δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον από τη στιγμή που η άνοδος έχει χαθεί... προπολού από τον Λεβαδειακό. Παρ' όλα αυτά, οι "βυσσινί" με πειστική εμφάνιση κέρδισαν με 3-0 τους "κιτρινόμαυρους" και ανέβηκαν στους 31 βαθμούς, με την "Ένωση" να παραμένει στους 18 και στην πέμπτη θέση.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, προηγήθηκαν (1-0) με σουτ του Κώστα Παγαγεωργίου στο 16ο λεπτό, ενώ διπλασίασσαν (2-0) τα τέρματα τους στο 35ο λεπτό έπειτα από αυτογκόλ του Ρόκσον Γεμπόα. Ο Πεντρόσο έδωσε... αέρα τριών τερμάτων (3-0) στην ομάδα του στο 70ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απειλήσουν σε δυο περιπτώσεις. Στο 25ο λεπτό με σουτ του Πανερά και στο 51ο λεπτό με κεφαλιά του Χρυσόπουλου.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος (79′ Μαϊδανός), Στάμου (79′ Νινίκας), Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Στίνα, Φατάι, Κ. Παπαγεωργίου (23′ λ.τ Πεντρόσο), Νίνο.

ΑΕΚ Β (Κούστας): Θεοχάρης, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (46′ Τιεΐ), Λαμαράνα, Λέλεκας (64′ Τρούμπουλος), Κατσικάς (70′ Παυλίδης), Πανεράς, Γκολφίνος (34′ Σκόνδρας), Χριστόπουλος.

Ισοπαλία που δεν... κάνει στον Παναθηναϊκό Β' που "μάχεται" για την παραμονή

Μόνο νίκες είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό Β' στη... μάχη που δίνει για να παραμείνει στην Super League 2, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στη Ρόδο! Οι "πράσινοι" αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Διαγόρα 0-0, ανέβηκαν στους 20 βαθμούς και βρίσκονται στο -1 από την Παναχαϊκή. Οι Ροδίτες από την άλλη πλευρά, έφτασαν τους 27 βαθμούς.


Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις ενώ οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, τόσο προσπαθούσε να πιέσει ο Παναθηναϊκός με αποτέλεσμα να ανεβάσει τις γραμμές του και να δεχτούν τεράστια φάση στο 82' από τον Διαγόρα καθώς ο Μανιάς με κεφαλιά από την περιοχή, είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας (89′ Ταχματζίδης), Νικολής (89′ Σταματούλλας), Δημητρίου, Δημόπουλος, Τσιαντούλας, Μασούρας, Λούκιτς (57′ Μουντές), Βολάκης (57′ Τσάβος), Λεσάι (79′ Μανωλάκης), Μανιάς.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασόπουλος, Μαρτίνης, Κατρής, Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (73′ Κρυπαράκος), Νταμπίζας (73′ Λιούμης), Λαμψιάς (76′ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (64′ Μαντσίνι).