Οι Μιλγουόκι Μπακς πλησίασαν να πάρουν το μπρέικ που τους έκαναν οι Ιντιάνα Πέισερς πίσω, αλλά η απίστευτη εμφάνιση του Κρις Μίντλετον, που με δύο τρίποντα οδήγησε το τρίτο ματς του πρώτου γύρου για τα playoffs του NBA σε ισάριθμες παρατάσεις, έμεινε ως μελαγχολικό ενθύμιο. Ο Μίντλετον δεν είχε συμπαραστάτη τον Ντέιμιεν Λίλαρντ σε αυτό το έξτρα δεκάλεπτο, με τον γκαρντ των Μπακς να τραυματίζεται και, παρ' ότι έπαιξε, να μην παίρνει σουτ. 



NBA: Οι δύο σούπερ σταρ στα... πιτς

Ο Λίλαρντ φέρεται να αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στον αχίλλειο πριν την εκκίνηση της σειράς, αλλά το πρόβλημα δεν φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, οι Πέισερς έκαναν το μπρέικ και έφεραν το ματσάρισμα στα μέτρα τους, αν αναλογιστεί κάποιος πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έπαιξε στις πρώτες τρεις αναμετρήσεις και παραμένει αμφίβολος για τη συνέχεια. 



Ο Αχίλλειος του Λίλαρντ φέρεται να τον ενοχλεί ακόμα περισσότερο μετά το τελευταίο χτύπημα, με αποτέλεσμα να φέρεται να κυκλοφορεί με μπότα. Από την πλευρά του, ο Ντοκ Ρίβερς, προπονητής των "ελαφιών", περιμένει το ιατρικό επιτελείο, τονίζοντας ότι "είναι πολύ επικίνδυνο να τον χρησιμοποιήσουμε αν δεν είναι έτοιμος.