Και τώρα... τριπλό match point για τη Νέα Υόρκη στη σειρά με τη Φιλαδέλφεια. Οι Νιου Γιορκ Νικς πήραν τη νίκη με 92-97 μέσα στο "Wells Fargo Center" απέναντι στους Φιλαδέλφεια Σίξερς χάρη στα όργια του ασύλληπτου Τζέιλεν Μπράνσον που πέτυχε τους 47 από τους 97 πόντους της ομάδας του, μοιράζοντας παράλληλα και 10 ασίστ, επίδοση ιστορική καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης των Νικς που πετυχαίνει 30+ πόντους / 10+ ασίστ σε διαδοχικά παιχνίθδια Playoffs του NBA. Κοινώς... ένας εναντίον όλων για τον παίκτη που έφυγε από τη σκιά του Ντόντσιτς στο Ντάλας και έχει μεταμορφώσει εαυτόν και αλλήλους στο... "Μεγάλο Μήλο"!

Στο πλάι του 94 πόντοι, 17 ριμπάουντ, 5 ασίστ)ηγέτη, Μπράνσον, τόσο ο Ανουνόμπι (16 πόντοι, 14 ριμπάουντ) όσο και ο ΜακΜπράιαντ (13 πόντοι)  που για μια ακόμη φορά έδωσε πολύτιμες λύσεις. Χαρτ  και Χάρτενσταϊν έκαναν αρκετή "βρώμικη δουλειά", παρ' όλο που ο Εμπίντ έκλεισε το παιχνίδι με 27 πόντους και ο Μάξεϊ με 23. Οι δύο κορυφαίοι παίκτες των Σίξερς έκλεισαν το παιχνίδι με 4/15 τρίποντα ενώ ο Νικ Νερς δεν πήρε βοήθειες από τους υπόλοιπους - πλην Ούμπρε - με τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο να είναι επιεικώς άχρωμοι.

Πλέον οι Νιου Γιορκ Νικς έχουν πλέον την ευκαιρία να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση στο "Maddison Square Garden", ξημερώματα Πρωτομαγιάς (1/5, 2:00) ενώ αν δεν το πετύχουν εκεί θα έχουν ακόμη δύο ευκαιρίες. Ο νικητής του ζευγαριού αντιμετωπίζει τον νικητή του Ιντιάνα - Μιλγουόκι με την παρέα του Χαλιμπέρτον να έχει τεράστια ευκαιρία να κάνει το 3-1 αφού τα "Ελάφια" θα παραταχθούν χωρίς Λίλαρντ και Γιάννη στο Game 4.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-17, 49-47, 76-77, 97-92

New York Knicks vs Philadelphia 76ers Game 4 Full Highlights | 2024 ECR1 | FreeDawkins