Η "λάμψη" του Champions League επιστρέφει και το Wembley μετρά... αντίστροφα για να φορέσει τα γιορτινά του! Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ είναι οι ομάδες που συμπληρώνουν το παζλ των ημιτελικών τα οποία ξεκινούν σήμερα (30/04) και αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον! Αρχής γενομένης από το Μόναχο όπου η Μπάγερν θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη "Βασίλισσα" στο πρώτο μεταξύ τους ματς.


Μπάγερν και Ρεάλ "μάχονται" στο Μόναχο για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League

Στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, COSMOTE SPORT 1) στην "Allianz Arena", ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν κατακτήσει 20 φορές το βαρύτιμο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 14 η πολυνίκης του θεσμού όνομα και... πράγμα "Βασίλισσα" και 6 οι Βαυραοί. Οι δυο ομάδες έχουν κοντραριστεί επτά φορές στα ημιτελικά όπου οι Γερμανοί υπερισχύουν με 4-3.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0mourq4a7e9)
Για την Μπάγερν ο μοναδικός τίτλος που μπορούν να κατακτήσουν τη φετινή σεζόν είναι το Champions League. Στην Bundesliga είδε την Μπάγερ Λεβερκούζεν να θριαμβεύει και να της... κλέβει το στέμμα, όμως στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δείχνουν αποφασισμένοι και "διψούν" για τον τίτλο, κάτι που το απέδειξαν και κόντρα στην Άρσεναλ του Αρτέτα την οποία και απέκλεισαν στα προημιτελικά. Οι Βαυαροί που στο τέλος της σεζόν θα αποδεσμεύσουν τον Τόμας Τούχελ, προέρχονται από νίκη με 2-1 επί της Άιντραχτ και έχουν έναν Χάρι Κέιν να κάνει πράγματα και θαύματα στο γερμανικό πρωτάθλημα και να θέλει να συνεχίσει τις... παραστάσεις του και στο Champions League. Βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι το έργο τους κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0mpmla1nvo9)

Οι "μερένχες" από την άλλη, βρίσκονται μια... ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου της La Liga, ενώ προέρχονται από μεγάλο διπλό με 0-1 επί της Ρεάλ Σοδιεδάδ. Η "Βασίλισσα" έπειτα από τους σπουδαίους προημιτελικούς με την κάτοχο του θεσμού, Μάντσεστερ Σίτι, κατάφερε να "λυγίσει" τους "πολίτες" στη διαδικασία των πέναλτι και να προκριθεί στα ημιτελικά. Είναι η ομάδα που όταν ακούς τη λέξη Champions League σου έρχεται... απευθείας στο μυαλό με 14 κατακτήσεις και απίστευτες πορείες όλα αυτά τα χρόνια. Ο Κάρλος Αντσελότι μετρά απουσίες αφού δεν θα έχει στη διάθεση του τον Καρβαχάλ που συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα με τη Σίτι, εκτός είναι και ο Κομάν ενώ αμφίβολοι είναι οι Λάιμερ, Ντε Λιχτ και ερωτηματικό αποτελεί το επίπεδο ετοιμότητας του Σανέ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0mqn2olajrt)


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της μέρας:

12:30 Βίκος Cola Elite Neon Cup: Ολυμπιακός - Ανόρθωση / Novasports Start
13:40 Βίκος Cola Elite Neon Cup: Άστον Βίλα - Ντουμπάι Σίτι / Novasports Start
14:50 Βίκος Cola Elite Neon Cup: Παναθηναϊκός - Culture FC / Novasports Start
16:00 Βίκος Cola Elite Neon Cup: Άστον Βίλα - Πανιώνιος / Novasports Start
17:10 Βίκος Cola Elite Neon Cup: Παναθηναϊκός - Άρης / Novasports Start
21:00 Saudi Super Cup: Αλ Ίτιχαντ - Αλ Χιλάλ / COSMOTE SPORT 2 HD
22:00 Championship: Κόβεντρι - Ίπσουιτς / COSMOTE SPORT 8 HD
22:00 Champions League: Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης / COSMOTE SPORT 1 HD