Δεν είχαν Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ αλλά είχαν... Μίντλετον και Πόρτις οι Μπακς! Τα "ελάφια" κατάφεραν να επιβιώσουν και να μείνουν... ζωντανά στη "μάχη" της πρόκρισης στα ημιτελικά των playoffs της Ανατολής του NBA και με καταιγιστική εμφάνιση "κατάπιαν" τους Πέισερς με 115-92 στο Μιλγουόκι και μείωσαν τη σειρά σε 3-2. Σειρά έχει ο "τελικός" στην Ιντιάνα που είτε θα ισοφαρίσουν είτε θα... χαιρετήσουν! Μάλιστα αν κάνουν το 3-3 θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να πάρουν την προκριση στην "καυτή" έδρα τους!


NBA Playoffs: Οι χωρίς Γιάννη και Λίλαρντ Μπακς "λύγισαν" τους Πέισερς και μείωσαν σε 3-2

Ήξεραν ότι με ήττα θα... αποχαιρετούσαν οριστικά τα ημιτελικά των playoffs του NBA οι χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέμιαν Λίλαρντ Μπακς για αυτό και τα έδωσαν... όλα στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι όπου ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια, ήταν μπροστά σε όλες τις περιόδους και έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 20 πόντους (87-67) "καθαρίζοντας" από το τρίτο δωδεκάλεπτο την υπόθεση νίκη για το τελικό 115-92 που τους κρατά "ζωντανούς".

Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers Full Game 5 Highlights | Apr 30 | 2024 NBA Playoffs

Μπροστάρηδες του ροζ φύλλου αγώνα για τους "λαβωμένους" Μπακς ήταν οι "διψήφιοι" Μίντλετον και Πόρτις που ολοκλήρωσαν το ματς με double-double. O πρώτος με 29 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο δεύτερος με 29 πόντους και 10 ριμπάουντ που είχαν πολυδιάστατη προσφορά στο παρκέ και οδήγησαν την ομάδα τους σε νίκη. Από τους Πέισερς που έκαναν μέτρια εμφάνιση και στις δυο πλευρές του γηπέδου, ξε΄χωρισε ο Χαλιμπάρτον με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.



Τα δεκάλεπτα: 23-31, 53-48, 87-67, 115-92.