Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 λίγο πριν το φινάλε στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο "Allianz Arena" και απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Οι "μερέγχες" ήθελαν την πρόκριση για να διεκδικήσουν το 15ο(!) τρόπαιο στην ιστορία τους. Και την πήραν με... σοκαριστικά βασιλικό τρόπο! 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14i0ii08bih)
Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες, αλλά πρωταγωνιστές ήταν οι τερματοφύλακες που κράτησαν το μηδέν και στις δύο εστίες. Η Μπάγερν Μονάχου έκανε το 0-1 κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Αλφόνσο Ντέιβις, αλλά η απίστευτη Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε και με δύο γκολ από το 88 και μετά έκανε το 2-1 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Champions League

Δοκάρι της Ρεάλ με τον Βινίσιους - Μεγάλη ευκαιρία με τον Κέιν για την Μπάγερν

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μπαίνει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και να απειλούν την Μπάγερν Μονάχου στο 13ο λεπτό, με το δοκάρι αρχικά να σταματάει τον Βινίσιους Τζούνιορ και στη συνέχεια ο Νόιερ να λέει "όχι" στην προσπάθεια του Ροντρίγκο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14i6rhwblgp)

Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι Βαυαροί έπαιρναν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν με τη σειρά τους την εστία του Λούνιν, με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση του Χάρι Κέιν, με τον Ουκρανό τερματοφύλακα όμως να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14ijmy5gai1)

Κράτησε το μηδέν στο ημίχρονο ο Νόιερ για την Μπάγερν

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Ρεάλ Μαδρίτης όμως απείλησε ξανά την Μπάγερν Μονάχου, αλλά έπεσε στο ...τείχος που λέγεται Μάνουελ Νόιερ. Ο Γερμανός τερματοφύλακας παρότι είδε τη μπάλα να σκάει μπροστά του την έδιωξσε σε κόρνερ, στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στο ημίχρονο χωρίς σκορ. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14isapsuiix)

Σπουδαίες ευκαιρίες για το γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου

Όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο 45λεπτο για τους γηπεδούχους, έτσι ακριβώς ξεκίνησε και το δεύτερο, με την "Βασίλισσα" να απειλεί στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Ντε Λιχτ να διώχνει τελευταία στιγμή λίγο πριν πλασάρει σε κενή εστία ο Βαλβέρδε

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14ixrf0c4ch)
Οι Γερμανοί δεν έμειναν με... σταυρωμένα χέρια, καθώς στην επόμενη κιόλας φάση, έφτασαν μία ανάσα από το 0-1, με τον Αλφόνσο Ντέιβις να σουτάρει, η μπάλα να κοντράρει στον Καρβαχάλ και τον Λούνιν να διώχνει με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14jctvx8llt)

Τις ευκαιρίες η Ρεάλ Μαδρίτης... το γκολ η Μπάγερν με τον Ντέιβις

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισαν να χάνουν την μία ευκαιρία μετά την άλλη, με τον Μάνουελ Νόιερ να σταματάει ξανά τους Βινίσους και Ροντρίγκο, σε συνεχόμενες προσπάθειες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14jphfpg1rd)
Παρά την πίεση των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και σε μία από αυτές βρήκαν και το γκολ που τους έδωσε το προβάδισμα, με τον Χάρι Κέιν να συνεργάζεται με τον Αλφόνσο Ντέιβις και τον Αμερικάνο αριστερό μπακ με απίστευτο σουτ να μην αφήνει κανένα περιθώριο απάντησης στον Λούνιν. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14jnhcsjgch)

Ανατροπή στο φινάλε και πρόκριση στον τελικό για την Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν κατάφερε για 88 λεπτά στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, το κατάφερε στο φινάλε με τον Χοσέλου να παίρνει το... ριμπάουντ από την ασταθή απόκρουση του Νόιερ και να κάνει το 1-1 για τους γηπεδούχους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14k3rn9kjll)
Δεν έφτανε αυτό για τους Βαυαρούς, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πλάσαρε προ κενής εστίας και έκανε την ολική ανατροπή για την ομάδα του, με την Μπάγερν Μονάχου να ζει... μνήμες του 1999 όπου είχε χάσει με παρόμοιο τρόπο  στον τελικό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14k6q1czf5d)