"Συναγερμός" σήμανε στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδος με τον τραυματισμό του Θανάση Αντετοκούνμπο! Όπως έκανε γνωστό ο Σαμς Σαράνια, ο Έλληνας διεθνής υπέστη ρήξη αχιλλείου και ως εκ τούτου τίθεται νοκ άουτ από το Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου. Θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς για να λύσει το σοβαρό πρόβλημα του και να επιστρέψει ξανά δυνατός στα παρκέ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέστη ρήξη αχιλλείου και χάνει το Προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική

Μεγάλο είναι το πλήγμα στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδος με τον τραυματισμό του Θανάση Αντετοκούνμπο που θα του στερήσει την συμμετοχή του στο Προολυμπιακό μέσω του οποίου η "επίσημη αγαπημένη" θα διεκδικήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Σε... αναμμένα κάρβουνα άπαντες στην "γαλανόλευκη" που περιμένουν να δουν αν θα τα καταφέρει να είναι παρών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Πολλά τα ερωτηματικά, με τον Βασίλη Σπανούλη να καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να αναμένει και την κατάσταση του "Greek Freak" για να έχει εικόνα με ποιους θα πορευτεί. Τη φετινή σεζόν στο NBA με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έτρησε 0.9 πόντους, 0.4 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ κατά μέσο όρο ανά 4.6 λεπτά.