Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final Four της Euroleague κερδίζοντας την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη. Οι "ερυθρόλευκοι" από το αεροδρόμιο βρέθηκαν... κατευθείαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να στηρίξουν την ομάδα στον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα.

Μπαρτζώκας και Πρίντεζης αποθέωθηκαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός αμέσως μετά την πρόκριση στο Final Four της Euroleague στο Βερολίνο βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει τον αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα.

Αισθητή έκανε την παρουσία του στο γήπεδο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστο Μπαφέ, και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους των Πειραιωτών, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15bob28uvsh)
O προπονητής των ερυθρολεύκων δήλωσε πως έχει στρες αναφορικά με το παιχνίδι ενώ σχολίασε πως "Δεν έχει να κάνει με το μπάσκετ, με τους ανθρώπους που σε έχουν βοηθήσει δεν μπορείς να είσαι αχάριστος. Δεν είχε να κάνει με τον ΜακΚίσικ. Δεν τους στηρίζω γιατί είμαι καλός άνθρωπος αλλά γιατί το αξίζουν", αναφορικά με το σκηνικό που δημιουργήθηκε και την εμφάνιση του Αμερικάνου στο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

olympiacos_aston_villa_2
olympiacos_aston_villa_3
olympiacos_aston_villa_5
olympiacos_aston_villa_4



Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην μπασκετμπολίστας των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Πρίντεζης. που έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15bpvg8daux)

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" Παπανικολάου και Λαρεντζάκης για τον Ολυμπιακό

Όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο γέμιζε το γήπεδο με παίκτες του μπασκετικού Ολυμπιακού, με τους Κώστα Παπανικολάου και Γιαννούλη Λαρεντζάκη να αποθεώνονται από τον κόσμο, ενώ είχαν συνομιλία και με τον άλλοτε αρχηγό τους, Γιώργο Πρίντεζη

olympiacos_aston_villa_basketball_1
olympiacos_aston_villa_basketball
olympiacos_aston_villa_basketball_2