Ο Ολυμπιακός πήρε την μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Άστον Βίλα για τον τελικό του Europa Conference League, μία ημέρα μετά την τεράστια επιτυχία της μπασκετικής ομάδας που θα βρίσκεται στο Final Four της Euroleague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στο γήπεδο και έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πανηγύρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Άστον Βίλα στον δεύτερο ημιτελικό του Europa Conference League και έκανε το 2/2 παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και σχολίασε την επιτυχία των "ερυθρολεύκων" λέγοντας:

"Δεν θέλω να κλέψω τη δόξα των ανθρώπων που έκαναν φανταστική χρονιά. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια, είμαι πολύ χαρούμενος όπως όλοι οι Ολυμπιακοί. Το αποψινό συνδυάστηκε με τη δική μας χθεσινή πρόκριση, σε ένα ευχάριστο διήμερο για τους οπαδούς μας!

Για να είμαι ειλικρινής περίμενα πιο δύσκολο αγώνα σήμερα. Η Άστον Βίλα είναι φοβερή και πολύ δύσκολη ομάδα και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κέρδισε καθαρά δείχνει και τη φετινή του ποιότητα.

Μας χαροποιεί όλους που φτάσαμε σε ένα επίπεδο να παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους και να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί και τελικά να παίξουμε έναν τελικό. Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, ελπίζω να πάρουμε και το τρόπαιο!Ο  Μεντιλίμπαρ έχει αλλάξει τεχνικά τον Ολυμπιακό. Δείχνει ότι έχει τεράστιες γνώσεις."

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15f8g8v1675)