Η αποκάλυψη του δανείου από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη προς το επίσηµο κοµµατικό ταµείο του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην «αριστερή πολυκατοικία», δεδοµένου ότι συνοδεύτηκε από αιχµές προς τους πρώην γραµµατείς του κόµµατος. Ανεξάρτητα όµως από τα όσα ελέχθησαν ή γράφτηκαν, µε δεδοµένα τα σοβαρά οικονοµικά προβλήµατα, εκείνο που φαίνεται να έρχεται όλο και πιο κοντά είναι η απόφαση του προέδρου Κασσελάκη για την αναστολή λειτουργίας των κοµµατικών media.

Οπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο, οι σχετικές ανακοινώσεις (αφού έχει αποφασιστεί το κλείσιµο) είναι πολύ πιθανόν να επισπευσθούν. Με βάση όσα προκύπτουν από το σχετικό ρεπορτάζ, σε πρώτη φάση θα ανασταλεί η ηµερήσια έκδοση της κοµµατικής εφηµερίδας «Αυγή», χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και το οριστικό λουκέτο στην εν λόγω εκδοτική επιχείρηση.

Από κει και πέρα, εξετάζεται ένα πιο οικονοµικό µοντέλο λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθµού «Στο Κόκκινο», µε τη δραστική µείωση του λειτουργικού κόστους να βρίσκεται, σε κάθε ενδεχόµενο, σε πρώτη προτεραιότητα. 

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 30/12