Ένα αδιανότητο περιστατικό σημειώθηκε στο Πανχάντλ της Φλόριντα στις ΗΠΑ, όπου οι αστυνομικοί κλήθηκαν για ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και μπήκαν σε λάθος διαμέρισμα, σκοτώνοντας τον άνθρωπο που βρισκόταν μέσα.

Συγκεκριμένα, βοηθός σερίφη δέχθηκε κλήση για το περιστατικό και συνομίλησε με μία γυναίκα που διέμενε στο συγκρότημα διαμερισμάτων, αλλά εκείνη δεν ήταν σίγουρη αν υποδεικνύει στον αστυνομικό το σωστό διαμέρισμα. Η κάμερα σώματος που είχε αστυνομικός κατέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό, όπου τον δείχνει να ρίχνει έξι σφαίρες μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ο ένστολος χτυπάει την πόρτα, δηλώνει ταυτότητα και ζητάει δύο φορές να του ανοίξουν. Ο άντρας ανοίγει και κρατά ένα πιστόλι στραμμένο προς τα κάτω. Ο αστυνομικός τον πυροβολεί έξι φορές. Ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας Ρότζερ Φόρτσιουν ξεψύχησε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Η οικογένεια του θύματος μιλάει για ρατσιστική βία και κατηγορεί τον αστυνομικό ότι δεν έκανε τον απαραίτητο έλεγχο και στηρίχθηκε στα λόγια μιας γειτόνισσας και έλεγξε λάθος διαμέρισμα.

Ο Φόρτσιουν ήταν μόνος του στο σπίτι και συνομιλούσε στο FaceTime με την κοπέλα του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d16zttseidtl)