Μια συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Βαθύ της Σάμου, καθώς γύρω στις 9 σήμερα το πρωί, η Αστυνομία ενημερώθηκε από μια 49χρονη ότι είχε σκοτώσει τον 70χρονο πατέρα της.

Όπως διαπιστώθηκε η 49χρονη, η οποία σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν, είχε σκοτώσει τον πατέρα της, χτυπώντας τον στο κεφάλι αρκετές φορές με μεταλλικό κάβουρα.

Η ιατροδικαστής και η σήμανση έχουν ολοκληρώσει το έργο τους, ενώ η γυναίκα κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Σάμος: «Ήταν διαταραγμένες οι σχέσεις τους», λένε οι γείτονες του θύματος

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που έκαναν γείτονες του 70χρονου, έκαναν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, ωστόσο περιέγραψαν τη σχέση που είχε με την κόρη του «διαταραγμένη».


«Τον ήξερα από μικρό, ήταν ήσυχος άνθρωπος. Είχε την κόρη κι έναν εγγονό, γύρω στα 20. Ήταν καπετάνιος, είχε μπαρκάρει πολλά χρόνια πριν και ήταν χωρισμένος. Οι σχέσεις του με την κόρη του δεν ήταν τόσο καλές, πηγαινοερχόταν στην Αθήνα. Ήταν διαταραγμένες οι σχέσεις τους, αλλά δεν περιμέναμε να φτάσουν σε αυτό το σημείο» είπε γείτονας του άτυχου άντρα.