Μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο αποκαλούμενος «Ρουμάνος» που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη. Ο κατηγορούμενος παραδόθηκε σήμερα στη ΓΑΔΑ.

Στο κατηγορούμενο, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο ΑΤ και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.

Κατά πληροφορίες αρνήθηκε αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Μετά την απολογία του εντολέα του και την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του «Ρουμάνου», Μπάμπης Λυκούδης, τόνισε:

«Με ακλόνητα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίσαμε στην ανάκριση κονιορτοποίησαμε τις αίολες, αβάσιμες και ψευδείς καταθέσεις του συγκεκαλυμμένου μάρτυρα με τον κωδικό 67Ε. Είχαμε εξαρχής εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και για αυτό το λόγο εμφανιστήκαμε αυθορμήτως ενώπιον του κ. ανακριτή , έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα κριθούμε με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας και όχι την επικοινωνιακή καταιγίδα που προηγήθηκε»