Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από χέρια του ίδιου του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Στο κοιμητήριο της Παλιάς χώρας της Αλοννήσου, όπου βρίσκεται ο τάφος της Καρολάιν, το περασμένο Σάββατο (11/5) πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατό της.

Στο μνημόσυνο που οργάνωσε από τις Φιλιππίνες η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, παραβρέθηκαν άτομα που αγάπησαν το αδικοχαμένο κορίτσι, κάτοικοι του νησιού, συμμαθητές και φίλοι της. Άνθρωποι που μεγάλωσαν μαζί της.

Παρούσα στο μνημόσυνο ήταν η γειτόνισσα και φίλη της Καρολάιν, Λίλα, καθώς και η θεία της Καρολάιν που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να τιμήσουν τη μνήμη της.

Η αγαπημένη φίλη της Καρολάιν μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόσο για την αδικοχαμένη φίλη της όσο και για την μικρή Λυδία.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία πήρε και επίσημα το επίθετο της Καρολάιν 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της

 «Η μητέρα της φροντίζει να διατηρεί το μνήμα της σαν να είναι η ίδια εκεί. Είναι γεμάτο λουλούδια, είναι φωτισμένο και όλο το νησί από ότι έμαθα αγαπάει πολύ την οικογένεια και φροντίζει και την Καρολάιν», ανέφερε αρχικά η φίλη της Καρολάιν, συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

 «Μετά από τρία χρόνια επισκέφθηκα και εγώ το μνήμα της Καρολάιν. Πραγματικά ένιωσα σαν να είχε γίνει χθες. Ήταν γεμάτο φρέσκα λουλούδια. Ο κόσμος ακόμα πηγαίνει και επισκέπτεται το μνήμα της Καρολάιν. Το καντηλάκι της ήταν αναμένο».

Η φίλης της Καρολάιν, η οποία κρατά επαφές με την μητέρα της Καρολάιν έκανε αναφορά και στην μικρή Λυδία η οποία πλέον μένει μόνιμα στις Φιλιππίνες με τους γονείς της Καρολάιν. «Η Λυδία μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον με πολύ αγάπη και φροντίδα. Είναι ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο παιδάκι που γελάει συνέχεια σαν την μανούλα του. Είναι ίδια. Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι εχθές ήταν η γιορτή της μητέρας και άλλη μία μανούλα δεν χαίρεται το παιδάκι της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 «Πρέπει οι αρμόδιοι να σκέφτονται τις οικογένειες των θυμάτων και όχι τον σωφρονισμό των δολοφόνων. Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και ίσως έτσι μειωθεί όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια», κατέληξε η φίλη της Καρολάιν, Λίλα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d18glcgmxwuh)