Κατακρεούργησε την γυναίκα που τον έκανε πατέρα, την έσφαξε με 10 μαχαιριές στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Με την ίδια ψυχρότητα  ο 50χρονος δολοφόνος της 40χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Μενίδι, πήγε σε ξενοδοχείο για να δει τι λένε για την δολοφονία οι ειδήσεις και έπειτα άραξε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο για να πιει τις μπύρες του.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης χαρακτήριζε την κόρη του πόρνη” λέει η δικηγόρος της οικογένειας


Η κυνικότητά του όμως δεν σταματάει εδώ καθώς με τον ίδιο τρόπο ομολόγησε πως δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του λέγοντας «ούτε που θυμάμαι πού την κάρφωνα». Ο ψυχρός εκτελεστής της μητέρας δύο παιδιών αποκάλυψε μάλιστα και έναν διάλογο που είχαν οι δυό τους, πριν τη δολοφονία τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Μαΐου.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: «Τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα»

«Το μαχαίρι το είχα κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα, της λέω: “Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι” και μου απαντά: “Δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι”. Τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι. Νομίζω το άφησα εκεί, πάνω της» είπε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο δολοφόνος.

Ο 50χρονος όχι μόνο δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε αλλά όπως αποκαλύπτεται μετά το σοκαριστικό συμβάν, παρακολουθούσε τηλεόραση για να δει μεταδίδουν τα δελτία ειδήσεων ενώ πήγε και σε ένα περίπτερο για να αγοράσει... μπύρες.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Βίντεο-ντοκουμέντο με τον 50χρονο να αγοράζει μπίρες μετά τη δολοφονία της 40χρονης

Συγκεκριμένα, ο δράστης μετά τη στυγερή δολοφονία της 40χρονης μητέρα δύο παιδιών, διένυσε μια απόσταση 4 χιλιομέτρων και έφτασε σε ξενοδοχείο, όπου είχε ζητήσει δωμάτιο για να μείνει.

Ενώ είχε πληρώσει το δωμάτιο, ο 50χρονος το πρωί της Πέμπτης έφυγε από το ξενοδοχείο και μετέβη σε κοντινό περίπτερο για να αγοράσει ατάραχος μια μπύρα.

Δεν αφήνει το γιο του να πάει στην κηδεία!

Παράλληλα, ο 50χρονος δεν συναινεί ώστε να μπορέσει να παραστεί ο ανήλικος γιος του στην κηδεία της μητέρας του που θα πραγματοποιηθεί στην Αλβανία.

Άτομα από το φιλικό περιβάλλον ζητούν ένα έγγραφο από τον εισαγγελέα ώστε να μπορέσει το παιδί να ταξιδέψει και να πει το «τελευταίο αντίο» στην μητέρα του. Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι και στα παιδιά του, αρκετές φορές έλεγε στην κόρη του «είσαι που...να σαν την μάνα σου».

Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι ο 50χρονος ήταν βίαιος απέναντι στη πρώην σύζυγό του μάλιστα κάποια στιγμή μεταξύ των βασανιστηρίων που της έκανε της είχε βουτήξει το πρόσωπο στον ασβέστη ενώ άλλη φορά την απειλούσε ότι θα της ρίξει χλωρίνη όταν ήταν έγκυος.

Xθες το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι ωστόσο νέες αποκαλύψεις δείχνουν πως ο 50χρονος έπεσε στα χέρια των Αρχών από... σύμπτωση!

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος δολοφόνος εντοπίστηκε σε μια οικοδομή στο Καματερό να πίνει μπύρες. Ωστόσο, η αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό μέθης. Ακόμη και όταν συνελήφθη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν καταλάβει ποιον είχαν στα... χέρια τους!

Όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα, ο «χασάπης του Μενιδίου», έδωσε τα στοιχεία του και τότε εμβρόντητοι οι αξιωματικοί της Αστυνομίας είδαν πως ο 50χρονος Αλβανός είχε εμπλακεί σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και νωρίτερα είχε σκοτώσει στην οδό Πάρνηθος μια γυναίκα, την 40χρονη.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1c26ewbsdch)