Η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» έχουν μεγάλη απήχηση στα social media αλλά τα στοιχήματα θέλουν την ελληνική αποστολή να βρίσκεται οριακά στην τελική δεκάδα της Eurovision.

Δείτε ακόμη - Eurovision 2024: Πτώση για την Ελλάδα στα στοιχήματα - Ανατροπή με την Κροατία στην κορυφή


Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Μαρίνα Σάττι με την ομάδα της και παρά τα θετικά σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter, η σελίδα Eurovision World «κατέβασε» την ελληνική αποστολή στην 9η θέση.


Δείτε τον πίνακα με τα προγνωστικά

Eurovision 2024: Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα - Ξανά πρώτος ο Κροάτης

Ο Baby Lasagna από την Κροατία με το «Rim Tim Tagi Dim» βρίσκεται ξανά στην πρώτη θέση, την οποία του είχε «κλέψει» για μερικές μέρες ο Ελβετός Nemo με το «Code» που τώρα είναι δεύτερος.

Αρκετά χαμηλά στην κατάταξη των προγνωστικών είναι η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το «Liar» να έρχονται 23οι. Από την Ελλάδα προπορεύονται στη δεκάδα, η Ουκρανία (3η θέση), η Ιταλία (4η θέση), η Ολλανδία (5η θέση), η Γαλλία (6η θέση), το Ισραήλ (7η θέση) και η Ιρλανδία (7η θέση). Τη δεκάδα συμπληρώνει το Ηνωμένο Βασίλειο.


Η πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Στη σκηνική της παρουσία, η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε με μια ανοιχτή ροζ μπλούζα και μια μεταλλιζέ φούστα balloon σε αποχρώσεις ροζ και μοβ και τα συνδύασε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές μπότες. Ο έντονος χορευτικός ρυθμός, οι γρήγορες εναλλαγές επί σκηνής, η ευρηματική σκηνική παρουσία και τα εντυπωσιακά γραφικά αποτελούν μερικά από τα βασικά συστατικά της εμφάνισης της Ελλάδας.


Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θ’ ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

1-marina-satti-proba-eurovision-2024-2
1-marina-satti-proba-eurovision-2024-3
1-marina-satti-proba-eurovision-2024-4
1-marina-satti-proba-eurovision-2024-5


Oι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου και ο Μεγάλος Τελικός στις 11 Μαΐου, στις 22:00.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: