Ο Θάνος Κανούσης, ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά, μοιράστηκε μικρές ιστορίες που περιλαμβάνονται στο βιβλίο του, όπου αφηγείται όλα όσα αποτέλεσαν ορόσημα στη ζωή του αείμνηστου τραγουδιστή, ακόμη και τη διάγνωσή του με καρκίνο.
Ο Θάνος Κανούσης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά», η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα με την έγκριση της οικογένειάς του.

Θάνος Κανούσης: Τι του είπε ο Βασίλης Καρράς για τον καρκίνο και η απαγόρευση  για τις φιλανθρωπίες

«Η βιογραφία του Βασίλη ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, με έναν Βασίλη υγιέστατο, και ολοκληρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού του 2023, όταν μάθαμε τα νέα για την υγεία του. Μίλησε για τα πάντα, ακόμη και για τον καρκίνο. Μόλις βγήκε από την Εντατική την πρώτη φορά, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν: “Να γράψουμε ένα κεφάλαιο για τον καρκίνο, για την υγεία μου”. Με έβαλε να πάρω συνέντευξη και από τους τέσσερις θεράποντες γιατρούς του, κι έτσι ο αναγνώστης θα μάθει τα πάντα» είπε ο συγγραφέας Θάνος Κανούσης.

«Μετά την πρώτη έξοδό του από την Εντατική, τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα, γιατί όλοι γνωρίζαμε την εξέλιξη της υγείας του. Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν στις 18 Δεκεμβρίου, πέντε μέρες πριν φύγει από τη ζωή: Με έβαλε μπροστά από τη γυναίκα του, το μάνατζέρ του και τον ξάδελφό του, να διαβάσω τη βιογραφία. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα. Απέναντι είχα έναν Βασίλη που χαμογελούσε, ρουφούσε κάθε λέξη και εικόνα που του περιέγραφα. Γνωρίζαμε και οι δύο την εξέλιξη της υγείας του και στις 18 Δεκέμβρη γνωρίζαμε και οι δύο ότι μπορεί να είναι η τελευταία μας συνάντηση» πρόσθεσε ο κ. Κανούσης, για να καταλήξει: «Ένα πράγμα που μου απαγόρευσε να ρωτήσω ήταν για τις φιλανθρωπίες και για τη βοήθεια που έχει δώσει σε πολύ κόσμο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d16tqgsk4cyh)