Για τη φετινή Eurovision μίλησε στον ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά ο Σαρμπέλ. «Φέτος, εγώ με αυτά που έβλεπα στη Eurovision στενοχωριόμουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαρμπέλ, ο οποίος στο παρελθόν είχε διαγωνιστεί στον μουσικό διαγωνισμό με τα χρώματα της Ελλάδας.

Ο Σαρμπέλ είχε μιλήσει για τη Eurovision και το Σαββατοκύριακο στο MEGA.


Σαρμπέλ: Δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο στην Ελλάδα

«Το μόνο άγχος που είχα στη Eurovision ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω τον κόσμο στην Ελλάδα. Ήθελα να είναι ευχαριστημένοι. Ήταν πολύ διαφορετικά τότε, υπήρχε τρομερή πίεση από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους, ήταν άλλες εποχές. Το χάρηκα, γιατί έπαιρνα πολλή αγάπη. Έκανα πολλούς φίλους επίσης», ανέφερε αρχικά ο Σαρμπέλ.


Η κούραση δεν σε κάνει να χασμουριέσαι στη συνέντευξη Τύπου

Σχολιάζοντας ο Σαρμπέλ τη Μαρίνα Σάττι, είπε: «Σίγουρα η Μαρίνα Σάττι πιέζεται πολύ και κουράζεται. Η κούραση δεν σε κάνει να χασμουριέσαι στη συνέντευξη Τύπου».


Η ελληνική συμμετοχή μού αρέσει πολύ

«Δεν μου αρέσει το κλίμα της Eurovision φέτος. Έχουν μπερδέψει πολιτικά, έχει μπει ο διάολος μέσα… Η ελληνική συμμετοχή μού αρέσει πολύ. Η Ελλάδα ήταν πάντα στην καρδιά μου. Ακόμα κι όταν φεύγω, η Ελλάδα μού λείπει πάντα. Είμαι στο Κατάρ, έχω επενδύσεις στο Ντουμπάι και είναι η γυναίκα μου εκεί», κατέληξε ο Σαρμπέλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: