O Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε μέσω instagram στις φήμες χωρισμού από τη Χρύσα Μιχαλοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει έναν γιο από τον Σεπτέμβριο του 2022 είναι μαζί εδώ και περίπου 3μιση χρόνια και συζούν.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο γνωστός MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος  και η ηθοποιός,Χρύσα Μιχαλοπούλου  δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους κρατούς χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ούτε στα social, αλλά γενικότερα το τελευταίο διάστημα κρατούν μια απόσταση μεταξύ τους. Οι φήμες λένε ότι έχουν χωρίσει, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τον γιο τους, Κίμωνα», είπε η Τζώρτζια Συρίζα.

«Το τελευταίο διάστημα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει αφαιρέσει όλες τις προσωπικές φωτογραφίες που είχε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από το Instagram», τόνισε.

Μιχαλοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση με τον Κουτσόπουλο μετά τις φήμες χωρισμού-Το μήνυμα για τη μητρότητα

Μετά την ανάρτηση της ηθοποιού με αφορμή τη γιορτή της μητέρας στην οποία δημοσίευσε φωτογραφία με τον γιο της και τον σεφ, ήρθε το instastory του  Κουτσόπουλου .

«Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε», έγραψε όλο χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διαψεύδοντας με τον δικό του τρόπο τις φήμες χωρισμού από την ηθοποιό.

koutsopoulos-xrisa