O Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στο Breakfast@Star για τις φήμες που θέλουν τη σύντροφό του, Βριησίδα Ανδριώτου να έχει κάνει επίσημη πρόβα νυφικού.

«Το ‘χω δει το Exathlon. Οι πίστες του παιχνιδιού ήταν δίπλα στις δικές μας στο Survivor. Είναι άκρως αγωνιστικό. Οι παίκτες γυμνάζονται κανονικά και τρώνε. Εγώ μεγάλωσα, οπότε θεωρώ πως δεν θα μπορούσα να αποδώσω αγωνιστικά», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και πρόσθεσε o Σπύρος Μαρτίκας: «Είναι από μόνο του επιτυχημένο το συγκεκριμένο project, γιατί δεν βασίζεται στο reality μεταξύ των παικτών. Όταν το reality δεν είναι έξυπνο, κουράζει. Η φετινή είναι η πιο χαζή χρονιά του Survivor».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μας κάλεσε η φίλη μου, η Μαρία, που οργανώνει γάμους, για να δοκιμάσει κάποια νυφικά που έφερε. Ήθελε εμάς δίπλα της, οπότε πήγαμε εκεί και τα είδε και τα δοκίμασε η Βρισηίδα πώς γίνεται μία πρόβα νυφικού».

Και κατέληξε λέγοντας, o Σπύρος Μαρτίκας: «Πριν την πρόβα νυφικού, προηγείται μία πρόταση γάμου. Οπότε ας γίνει πρώτα η πρόταση γάμου, να σας καλέσω να είστε όλοι εκεί και μετά να πάμε και στην πρόβα νυφικού. Θέλω να καλέσω όλο το Κερατσίνι, να κλείσω την πλατεία, να καλέσω και τον Τριαντάφυλλο να τραγουδήσει και να κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι. Αν συμφωνήσει και η Βρισηίδα, αυτό είναι το όνειρό μου».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d18a6uwmxurt)