O διαγωνισμός της Eurovision ολοκληρώθηκε και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Ελβετία.

Το Nemo ήταν από την αρχή ανάμεσα στα φαβορί για τη νίκη, όπως και ο εκπρόσωπος της Κροατίας, Baby Lasagna. Από την αρχή του διαγωνισμού, το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim» είχε γίνει από τα αγαπημένα του κοινού, πράγμα που φάνηκε και στην ψηφοφορία.

Μπορεί οι επιτροπές να ψήφισαν την Ελβετία, όμως ο κόσμος προτίμησε τον Κροάτη τραγουδιστή, δίνοντάς του 337 ψήφους. Τελικά, κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη θέση.


Ο τραγουδιστής επέστρεψε στη χώρα του κι όπως αναφέρει σε βίντεο που κάνει τον γύρο του TikTok, πίστευε ότι κανείς δεν θα τον περιμένει εκεί. Ωστόσο, δεν έπεσε μέσα, αφού οι Κροάτες έσπευσαν να τον υποδεχτούν στο Ζάγκρεμπ, για να τον συγχαρούν για την εμφάνισή του.

@cinansadula Welcome home, hero 🥹😻 @Baby Lasagna #Eurovision2024 #BabyLasagna #Croatia #UnitedByMusic #Hrvatska #Zagreb #RimTimTagiDim #Home #Hero ♬ original sound - Cinan
Το πλήθος είχε κατακλύσει την κεντρική πλατεία στο Ζάγκρεμπ, ενώ ο τραγουδιστής έφτασε εκεί με τη συνοδεία αστυνομίας. Προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την υποδοχή, αλλά και τη στήριξή τους, ο τραγουδιστής ερμήνευσε ζωντανά το «Rim Tim Tagi Dim».


Ωστόσο, η συγκίνησή του είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα. «Περίμενα 20 ανθρώπους στο αεροδρόμιο και εδώ περίπου 100. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ελπίζω να σας άρεσε», ακούγεται να λέει πριν ξεκινήσει να τραγουδά, με το πλήθος να φωνάζει το όνομά του.




@eurovisionfan55 Small countries never win... Goodbye Baby Lasagna, Rim Tim Tagi Dim, cats 😿 Goodbye eurovision🥈🇭🇷 #europe #eurovision #music #show #fyp #fun #babylasagna #nemo #thecode #rimtimtagidim #joostklein #ukraine #netherlands #croatia #capcut ♬ som original - GHOST
Στη συνέχεια, προσθέτει: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό κι ελπίζω να το παρατηρήσατε αυτό». Στο τέλος μάλιστα, της συναυλίας του προχωρά σε μια κίνηση σεβασμού προς το κοινό του. Πριν κατέβει από τη σκηνή, ο Baby Lasagna γονάτισε και υποκλίθηκε στον κόσμο.

Croatia's Eurovision AfterParty with Baby Lasagna in Zagreb 2024