Τα πατήματά τους προσπαθούν να βρουν ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, μετά τη γέννηση των δύο παιδιών τους.


Όπως έχει αποκαλύψει ο γνωστός τραγουδιστής, Χρίστος Αντωνιάδηςη έλευση των διδύμων έφερε μεγάλες αλλαγές στη σχέση του με τη σύζυγό τους, καθώς εκείνη αναγκάστηκε να μετακομίσει στο χωριό της.

Η Αφροδίτη Τσώνου ζει στο πατρικό της ξανά για να τη βοηθάει η μητέρα της με τον Χρίστο Αντωνιάδη να τους επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Το ζευγάρι μίλησε για όλα αυτά στην εκπομπή Happy Day με τον γνωστό τραγουδιστή να αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ χωρίς να χάνει την αισιοδοξία του.

«Έχει μεταναστεύσει με τα παιδιά στη μάνα της»

«Είδες που καταντήσαμε; Βρισκόμαστε με ραντεβού πια. Η Αφροδίτη έχει μεταναστεύσει με τα παιδιά στη μάνα της. Αναγκαστικά πηγαίνω εγώ εκεί κάθε εβδομάδα» είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης με τη σύζυγό του να συμπληρώνει: «Γύρισα στο πατρικό μου με τα δυο παιδιά μας γιατί πραγματικά χρειάζομαι τη βοήθεια των γονιών μου».

Όταν ρωτήθηκε ο Χρίστος Αντωνιάδης για το πώς λειτουργεί αυτό το μοντέλο σχέσης ο ίδιος απάντησε: «Ποια σχέση; Ποιος έχει σχέση;».

«Οι ισορροπίες της οικογένειας έχουν διαταραχτεί»


«Εδώ και ενάμιση χρόνο που έχουν έρθει τα μωρά στη ζωή μας, έχει δυσκολέψει πολύ η κατάσταση και μεταξύ μας, αλλά και γενικά οι ισορροπίες της οικογένειας έχουν διαταραχτεί. Αλλά τι να κάνουμε; Είναι προτεραιότητα τα παιδιά μας Οι ισορροπίες διαταράσσονται γιατί τα παιδιά έρχονται πρώτα απ’ όλα και το μεταξύ μας, φυσικά, έχει αλλάξει πάρα πολύ. Το μεταξύ μας ερευνάται. Την ώρα που πάμε να κάνουμε αγκαλίτσες, ξυπνάει ένα μωρό. Λειτουργεί το μεταξύ μας, του δίνουμε πολύ χρόνο και κατανόηση. Τα μωρά δεν λένε τίποτα άλλο εκτός από “μπαμπά”. Μιλάω κάθε μέρα στα παιδιά για τον μπαμπά τους και κάνουμε βιντεοκλήση κάθε μέρα» δήλωσε η Αφροδίτη Τσώνου.

«Το στοίχημα είναι να γυρίσει πίσω η Αφροδίτη μόνη της, όχι με τη μάνα της»


Τέλος, ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε αστειευόμενος ότι «η επιστήμη ερευνά αυτή την αλλαγή μεταξύ μας. Δίνουμε χρόνο, θα έρθει άσπρη μέρα και για εμάς. Αλλάζω κι εγώ πάνες, μέχρι ένα όριο. Θα έρθουν καλύτερες μέρες. Θα αρχίσει να έρχεται όλο και περισσότερες μέρες στο σπίτι μας, μέχρι να δούμε ότι γίνεται. Το στοίχημα είναι να γυρίσει πίσω η Αφροδίτη Τσώνου μόνη της, όχι με τη μάνα της. Να είμαστε μόνοι μας».