H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο «Happy Day» ένα περιστατικό που της συνέβη πριν ένα μήνα με έναν άγνωστο στον δρόμο.

Ένας άνδρας που το έπαιζε βαρύμαγκας, όπως είπε, την έβρισε κι εκείνη για να τον αντιμετωπίσει, του είπε ότι τον μαγνητοσκοπεί και τότε εκείνος έφυγε τρέχοντας.


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το κινητό δίνει μία απόδοση δικαιοσύνης

«Ένα καλό του παπαράτσι που λέγεται κινητό και τα social media που πολλές φορές τα καταδικάζουμε, είναι ότι υποθέσεις που άλλες φορές δεν θα τις μαθαίναμε ποτέ γίνονται γνωστές. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν υπάρχει και μία απόδοση δικαιοσύνης. Εμένα πριν έναν μήνα στον δρόμο από το πουθενά ένας τύπος σε ένα μηχανάκι μου αρχίζει ένα υβρεολόγιο. Κι επειδή είχα ανοιχτό το παράθυρο, λέω ότι θα με χτυπήσει», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

1-stamatina-tsimtsilh-instagram-photo-1


«Το συστήνω σε όλα τα κορίτσια που μας βλέπουν. Παίρνω το κινητό και του λέω "αυτή τη στιγμή σε μαγνητοσκοπώ και το βίντεό σου θα πάει στην αστυνομία". Δεν είχα προλάβει να πατήσω να γράφει… Σε ένα δευτερόλεπτο, ο τύπος από εκεί που ήταν ο βαρύμαγκας που ήταν έτοιμος να με δείρει, με κοιτάει…», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: