Λίγο πριν από την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Μαέστρο», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά τον Γιώργο Κουβαρά στο podcast «Μίλησέ μου» του parapolitika.gr

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά για τα γυρίσματα της σειράς «Μαέστρο» που θα δούμε από τις 16 Μαΐου στο Mega και το Netflix. Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο;

Ο δημιουργός μιλά για τη σχέση του με το διάβασμα και τη συγγραφή. Το πώς η επικαιρότητα αλλά και ο ίδιος ο Γιώργος Κουβαράς γίνονται πηγή έμπνευσης γι’ αυτόν. «Αποφεύγω να εκφράζω δημόσια τις πολιτικές μου θέσεις, καθώς προτιμώ να το κάνω μέσα από τη δουλειά μου», σημειώνει ο ίδιος σε ό,τι αφορά την επικαιρότητα.

Ακόμη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλά για τη σχέση του με τους Παξούς αλλά και πώς κατάφεραν όλο το cast της σειράς να συνδεθεί με το νησί, σαν να ήταν τόπος καταγωγής τους. Επιπλέον, μιλά για το επόμενό του επαγγελματικό βήμα μετά τη σειρά «Μαέστρο», δηλώνοντας πως πρόκειται για ταινία με πρωταγωνιστή ξένο ηθοποιό.

Ο σκηνοθέτης και συγγραφέας του «Μαέστρο», θίγοντας το πώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει τη δομή του δημόσιου διαλόγου, μιλά για το πώς αισθάνεται όταν λαμβάνει μηνύματα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή διαβάζει tweets για τη σειρά.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Μαέστρο» [αγγλικά= «Maestro in Blue»] κάνει παράλληλη πρεμιέρα στο Mega και το Netflix αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου στις 10:40.

Μίλησέ μου: Ο Γιώργος Κουβαράς υποδέχεται τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη | Parapolitika