Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά τον θάνατο της μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η ηθοποιός είναι συντετριμμένη.

Η Βάνα Μπάρμπα με τρεμάμενη φωνή είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω τώρα, παιδιά. Ευχαριστώ, σας ευχαριστώ θερμά. Να είστε καλά, γεια σας». Απανωτά τα χτυπήματα στην ηθοποιό το τελευταίο διάστημα. «Ζω δύσκολα την τελευταία πενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου μέρα με τη μέρα. Έχει άνοια. Βλέπεις ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις. Το μυαλό παίζει παιχνίδια, είναι απίστευτο.

Η κατάστασή της είναι δύσκολη, μετράμε μέρες», δήλωσε πρόσφατα η ίδια για την κατάσταση της μητέρας της. «Βλέπω αυτή τη δωρική γυναίκα, την Ηπειρώτισσα, να φέρεται σαν μωρό και αυτό με συγκλονίζει. Μου κόβει την ψυχή. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο άκουγα τις κραυγές των ανθρώπων κι έκλαιγα. Έβλεπα τη μανούλα μου και έλεγα "πού θα πάει, μπορείς να αφήσεις έναν άνθρωπο να πάει στο ίδρυμα;".

Όλοι βλέπουμε το τώρα, είμαστε θεές, είμαστε υπέροχοι. Δεν είναι έτσι. Υπάρχει το αύριο και είναι σκληρό», είχε πει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.