Ο Μπεν Άφλεκ κυκλοφορεί και «οπλοφορεί», όπως λέει και το τραγούδι, χωρίς την αγαπημένη του, Τζένιφερ Λόπεζ. Εδώ και ημέρες, σχεδόν, όλα τα διεθνή μέσα γράφουν ότι το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ οδεύει προς χωρισμό. Η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν μαζί, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ήταν πριν από επτά εβδομάδες. Τέτοια λεπτομέρεια στο ρεπορτάζ.

1-jennifer-lopez_-ben-affleck-3



Ο 51χρονος ηθοποιός εθεάθη και πάλι χωρίς το ταίρι του να φεύγει από το εστιατόριο Baltaire στο Λος Άντζελες το βράδυ της Δευτέρας, 13 Μάϊου 2024, σύμφωνα με τη «Daily Mail», η οποία δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες. Στην έξοδο τον συνόδευσε ο φίλος του -και επί χρόνια πρόεδρος της κινηματογραφικής παραγωγής των «Walt Disney Studios», Sean Bailey. Η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη την επόμενη ημέρα να ψάχνει σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του «TMZ», ο Μπεν Άφλεκ έφυγε από το σπίτι του και έμενε σε ένα σπίτι στη γειτονιά Brentwood του Λος Άντζελες, χωρίς τη σύζυγό του.

Το διάσημο ζευγάρι, γνωστό ως «Bennifer», εθεάθη για τελευταία φορά μαζί πριν από επτά εβδομάδες, στα τέλη Μαρτίου, ενώ έτρωγαν μαζί μεσημεριανό γεύμα στη Νέα Υόρκη. Τα διεθνή μέσα αναφέρουν ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και όλα είναι πλέον ανοιχτά. Οι φήμες χωρισμού έχουν πυκνώσει και δεν υπάρχει καμία διάψευση από τους «Bennifer».

Διαβάστε ακόμα: Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Πηγαίνουν σε σύμβουλο γάμου – Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)


Μια πηγή που μίλησε στο «In Touch» υποστήριξε ότι ο Μπεν Άφλεκ έχει ήδη φύγει από το σπίτι. «Οδεύουν προς διαζύγιο και για πρώτη φορά δεν φταίει ο Άφλεκ», υποστήριξε ο συγκεκριμένος άνθρωπος. «Δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπιούνται, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει», πρόσθεσε.

Η απόφαση της Τζένιφερ Λόπεζ να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της στο Amazon Prime, «The Greatest Love Story Never Told», τον περασμένο Φεβρουάριο, το οποίο εξιστορούσε την ερωτική της ιστορία με τον Μπεν, φαίνεται ότι έκανε κακό στον γάμο του ζευγαριού.

220717-jennifer-lopez-ben-affleck-jm-1433-444b58

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από τότε που το ζευγάρι αγόρασε την σπίτι των 60,85 εκατ. δολαρίων. Το «κτήμα Wallingford», όπως ονομάζεται, διαθέτει 12 υπνοδωμάτια 24 μπάνια και 15 τζάκια.