Αποχωρεί οριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το «Super Κατερίνα».

Το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν στην εκπομπή μόνο κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, αλλά χθες απουσίαζε.

«Έδωσε συνέντευξη το Σάββατο, και πρώτη φορά μετά έβαλα τα κλάματα. Να πάρω την οικογένειά μου και όλο το Σάββατο να κλειστώ στο σπίτι μου και να κλαίω, πρώτη φορά», είπε η KatKen.

Δείτε επίσης: Χείμαρρος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Καινούργιου: “Καταπιεζόμουν στην εκπομπή, δεν υπήρχε σεβασμός”

«Με πήραν οι γονείς μου τηλέφωνο μετά από αυτή τη συνέντευξη και με ρώταγαν γιατί γίνεται συνέχεια αυτό το πράγμα, γιατί μιλάει πάντα άσχημα για μένα, γιατί με αποδομεί έτσι, γιατί μου επιτίθεται. Ειλικρινά είναι σοκ. Δεν πίστευα όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι από εδώ και από εκεί. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί, μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες του λέω να με διορθώνει. Συνέχεια λέω τα καλύτερα και ότι είναι μεγάλη μου τιμή που ο Ανδρέας είναι μαζί μας. Έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα που οφειλόταν σε αυτόν, έσκυβα το κεφάλι κι έλεγα ότι ο Ανδρέας ξέρει καλύτερα. Επειδή είπε ότι εκείνος επέλεξε να μειώσει τις εμφανίσεις του στην εκπομπή μας, δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτό ήταν επιλογή του Θέμη και του Κοκλώνη, εξαιτίας της εμπλοκής του στο νέο πρότζεκτ», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 30/4/2024