Στη Μάνη θα σας µεταφέρουµε σήµερα, όπου το σασπένς απογειώνεται, µε τα δεινά να «συναντούν» τους ήρωες και να αλλάζουν την τροπή.

Στα επιµέρους λοιπόν, µία νέα τραγική περιπέτεια θα περάσει η Βασιλική (Ιφιγένεια Τζόλα) στα επόµενα επεισόδια της «Γης της ελιάς». Όπως θα δούµε προσεχώς στην επιτυχηµένη καθηµερινή σειρά του Mega, η κόρη της Βασιλικής, η µικρή Στελλίτσα, θα πέσει θύµα απαγωγής, µε την αγωνία για την κατάστασή της να κορυφώνεται. Συγκεκριµένα, δύο αγνώστων στοιχείων -προφανώς- άντρες θα αρπάξουν τη µικρή. Πότε θα συµβεί αυτό; Μια µέρα που η Βασιλική παρέα µε τη Χάιδω (Στέλλα Φυρογένη) αποφασίζουν να πάνε στην παιδική χαρά για να παίξει το κοριτσάκι.

Όταν όµως σε ανύποπτο χρόνο η Στελλίτσα θα φύγει λίγο πιο πέρα από τις δύο γυναίκες, δύο µαυροντυµένοι άντρες θα την αρπάξουν και µάλιστα θα τη βάλουν σε κλουβί. Η Βασιλική και η Χάιδω θα τρέξουν πανικόβλητες, όµως δεν θα προλάβουν να δουν ποιοι είναι οι δράστες. Μόνο τις πινακίδες του οχήµατός τους συγκρατούν. Αµέσως µετά λοιπόν ενηµερώνουν έντροµες τον Κουράκο, ο οποίος αστραπιαία µπαίνει στη διαδικασία να «χτενίσει» όλη την περιοχή ψάχνοντας το µικρό κορίτσι.

Δείτε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η συγκίνηση για τον γιο της - Το όνομα του μικρού και η επιστροφή στη Γη της Ελιάς

Οι ώρες περνούν και τελικά οι απαγωγείς της Στελλίτσας τηλεφωνούν στο σπίτι της Βασιλικής. Όταν το σηκώσει, θα της πουν, όπως θα δούµε στη «Γη της ελιάς»: «Μας δίνεις 30.000.000 ευρώ σε µία µαύρη σακούλα, αλλιώς ξεχνάς την κόρη σου µια για πάντα». Λίγο έως πολύ µεγάλη υπερβολή τα 30.000.000 ευρώ, κύριοι σεναριογράφοι, αλλά το ξεπερνάµε… Τα υπόλοιπα ταιριάζουν γάντι στους φαν της σειράς, που, αν δεν µας διαβάσουν, στη θέα της απαγωγής θα σοκαριστούν - είναι βέβαιο!

Αξίζει να προσθέσουµε σχετικά µε τον ρόλο της Βασιλικής ότι η Τζόλα, που την υποδύεται, έχει τονίσει: «Ήταν µία πολύ συνεσταλµένη κοπέλα που βίωσε και κακοποίηση, αργότερα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, να διεκδικήσει τα όνειρά της και να απελευθερωθεί. Είναι ένας ρόλος που έχω αγαπήσει πολύ. Προσπαθώ να βλέπω όλα τα επεισόδια για να δω αν κάτι το έκανα καλά ή κάτι δεν µου άρεσε. Είµαι αυστηρός κριτής του εαυτού µου».

 

8Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 15/5/2024