Η στενή και διαχρονική συνεργασία του Αλαφούζου µε τον Τούρκο παραγωγό τηλεοπτικών εκποµπών Ατζούν Ιλίτζαλι είναι χιλοτραγουδισµένη. Επίσης κάτι ήχοι φτάνουν εσχάτως στα αυτιά µου και για κάτι σκέψεις που κάνει ο µεγαλοµέτοχος του ΠΑΟ σε σχέση µε την πώληση της «πράσινης» ΠΑΕ. Εκείνο που ενδεχοµένως δεν γνωρίζουµε (που δεν το γνωρίζουµε) είναι ότι εσχάτως κυκλοφορούν κάτι φήµες που θέλουν τον Ατσούν, αφού δεν κατάφερε να αγοράσει τον Βόλο, να βρίσκεται σε συζητήσεις µε τον Αλαφούζο, εκτός από τα τηλεοπτικά, και για τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, κάποιοι -και οµολογώ πως δεν είναι και λίγοι- συνδέουν την πρόσφατη (όχι και τόσο) πρόσληψη Τούρκου προπονητή στον ΠΑΟ µε την ως άνω φηµολογία. Αν και δεν µπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς ισχύει και τι όχι, αυτό που έχω εσχάτως ως αίσθηση (και µόνο) είναι ότι το αφεντικό του ΣΚΑΪ έχει βαρεθεί να ρίχνει λεφτά στο ποδόσφαιρο.

Λογικό, αν δεχτώ κάτι εκτιµήσεις που γίνονται από κάτι ποδοσφαιράνθρωπους, σύµφωνα µε τις οποίες ο Αλαφούζος υπολογίζεται να έχει ρίξει πάνω από 120 εκατ. ευρώ στην οµάδα από την ηµέρα που µπήκε στο ποδόσφαιρο µέχρι και σήµερα.

*Δημοσιεύθηκε στα «Παραπολιτικά» στις 27/4