Το παλεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης να μπει στον κόσμο της ψηφιακής πολιτικής επικοινωνίας και εσχάτως προσπαθεί φιλότιμα να απευθυνθεί στα νεανικά ακροατήρια. Επιχειρώντας, λοιπόν, να «αγγίξει» το εκλογικό target group των νέων, που έχει αλλάξει τα δεδομένα των εκλογικών αναμετρήσεων, ο κ. Ανδρουλάκης προχώρησε σε μια… επικοινωνιακά ενδιαφέρουσα ανάρτηση στα social media, από αυτές που δεν μας έχει συνηθίσει. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία» στη Μαρίνα Σάττι για τη συμμετοχή της στη Eurovision με βίντεο στο TikTok το οποίο καταλήγει… στον ίδιο και τη δραστηριότητα του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ακόμα: Το βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη στο Tik Tok: Εύχεται καλή επιτυχία στη Σάττι με ΠΑΣΟΚ και... Ανδρέα

@nikos.androulakis

Από την Κρήτη… στη Σουηδία! Στέλνουμε τις ευχές για την αποψινή παρουσία της Μαρίνας @SATTI στη #eurovision

♬ original sound - Nikos Androulakis

ΠΑΣΟΚ: Οι προσωπικοί λογαριασμοί του Νίκου Ανδρουλάκη έχουν γεμίσει με αναρτήσεις από κάθε σταθμό των περιοδειών του

Το κλιπάκι περιλαμβάνει πλάνα από την περιοδεία του κ. Ανδρουλάκη στην Κρήτη, ο οποίος φαίνεται ιδιαίτερα χαλαρός (με το κομπολόι του), να συνομιλεί με τον κόσμο, ενώ ακούγεται η υπόκρουση του τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής και εμφανίζεται καρέ από βιντεοκλίπ της Μαρίνας Σάττι. Το βίντεο κλείνει με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και τη φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν ήταν η πρώτη προσπάθεια του Νίκου Ανδρουλάκη να δείξει ότι δεν μιλά πλέον με όρους της δεκαετίας ’80 επιστρατεύοντας προς αυτή την κατεύθυνση τα social media. Έχοντας ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα επιδοθεί στην επικοινωνία του lifestyle, ο κ. Ανδρουλάκης το τελευταίο διάστημα επιλέγει να μοιράζεται στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δεν στερούνται πολιτικών μηνυμάτων αλλά ταυτόχρονα έρχονται και πιο κοντά στον «κώδικα επικοινωνίας» των νέων.

@nikos.androulakis

Μαζί με τους κατοίκους των Ανωγείων. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποδοχή και τη στήριξη! Πάμε δυνατά! ✌️ Ανωγεια Κρητη Ελλαδα

♬ original sound - Nikos Androulakis

Οι προσωπικοί λογαριασμοί του έχουν γεμίσει με αναρτήσεις από κάθε σταθμό των περιοδειών του, από συναντήσεις με πολίτες όλων των ηλικιών, αλλά και στιγμιότυπα που δίνουν μια πιο «φρέσκια» και άμεση εικόνα του προέδρου. Όλα αυτά υπό το βάρος των δημοσκοπήσεων και με δεδομένες τις μεγάλες επικοινωνιακές αδυναμίες της Χαριλάου Τρικούπη αλλά και την κάποια αποστροφή του Νίκου Ανδρουλάκη προς τα social media και την πολιτική της εικόνας. Όπως, άλλωστε, είχε δηλώσει παλαιότερα ο ίδιος, «προτιμώ να είμαι χρήσιμος για την πατρίδα παρά ένας ευχάριστος διασκεδαστής».

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή