Ένα κενό έχει το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μέχρι τις ευρωεκλογές και αυτό αφορά μία συγκεκριμένη ημέρα, αυτήν του τελικού της Euroleague, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό ο πρωθυπουργός να δώσει το «παρών» στο Βερολίνο, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, επικαλούμενη πηγή που γνωρίζει το πρόγραμμά του μέχρι και την 9η Ιουνίου.

Το να παραστεί βέβαια στον τελικό που θα διεξαχθεί στη γερμανική πρωτεύουσα μπορεί να συμβεί με μία απαραίτητη προϋπόθεση, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά: να προκριθούν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός, ειδάλλως δεν υπάρχει περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βρεθεί στα επίσημα θεωρεία του γηπέδου όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Τι αναφέρει η στήλη «Big Mouth»

Από μια καλή πηγή που έχει πρόσβαση μέχρι και στο πρόγραμμα του προέδρου Μητσοτάκη μέχρι τις ευρωεκλογές πληροφορήθηκα ότι, ενώ έχουν αποφασιστεί όλες οι επισκέψεις, οι συνεντεύξεις και τα προεκλογικά ταξίδια, υπάρχει μία μέρα που έχει αφεθεί (σχεδόν) κενή από το μεσημέρι και μετά. Πρόκειται για την ημέρα του τελικού της Euroleague, που ως γνωστόν θα λάβει χώρα στο Βερολίνο. Αν και δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο, εκτός από το ότι υπάρχει μια ευελιξία στο πρόγραμμα της συγκεκριμένης μέρας, σπεύδω να προεξοφλήσω, στην περίπτωση που στον τελικό θα βρεθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, την εκεί παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πάνε στον τελικό και οι δύο ελληνικές ομάδες, γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να δούμε τον πρόεδρο Μητσοτάκη λίγες μέρες πριν από τις ευρωεκλογές να βρίσκεται στα επίσημα του γηπέδου όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της Euroleague.


! Με την ευκαιρία να σας πω ότι ο πρωθυπουργός, εκτός από φανατικός φίλαθλος, αλλά και ερασιτέχνης παίκτης μπάσκετ, διατηρεί καλές σχέσεις με τους διοικητικούς ηγέτες τόσο του Ολυμπιακού (αδελφούς Αγγελόπουλου) όσο και με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οπότε έχει έναν ακόμα λόγο να βρεθεί στο Βερολίνο, αν και εφόσον πάνε στον τελικό οι δύο ελληνικές ομάδες.