Με το 35% «φλερτάρει» η ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουν περιέλθει σε γνώση της στήλης Big Mouth του Powergame.gr. Όπως αποκαλύπτει, η «γαλάζια» παράταξη δείχνει να κάνει το... limit up, με τις προοπτικές να δείχνουν όλο και πιο ευοίωνες, ενώ φαίνεται να εδραιώνεται το ποσοστό του 33%, το οποίο έχει τεθεί ως πήχης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε αντίθεση με τα παραπάνω, η πορεία τόσο για τα κόμματα που επιχειρούν να κινηθούν στα δεξιά του κυβερνώντος κόμματος όσο και για τα κόμματα που... «κατοικοεδρεύουν» στην αριστερή πολυκατοικία όλα δείχνουν πως είναι ξεκάθαρα καθοδική, σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη.

Τι αποκαλύπτει η στήλη «Big Mouth» 

Αποφάσισα να ξεκινήσω τη μέρα με κάτι φρέσκα δημοσκοπικά νέα από το πεδίο των σφυγμομετρήσεων που πραγματοποιούνται (σχεδόν) με το κιλό απ’ όλες τις εταιρείες. Με βάση τα φρέσκα κουλούρια, ο πρόεδρος Μητσοτάκης είκοσι μέρες πριν από τις εκλογές φαίνεται να επιτυγχάνει το απόλυτο θαύμα, αφού στις περισσότερες εκ των δημοσκοπήσεων φλερτάρει με κάτι ποσοστά που προσεγγίζουν μέχρι και το 35%. Όσο περνούν μάλιστα οι μέρες, το κυβερνών κόμμα δείχνει να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, εδραιώνοντας τη θέση του στην περιοχή του 33%. Σε αντίθεση με τα εντυπωσιακά (ομολογώ) ποσοστά που καταγράφει η ΝΔ, σε ελεύθερη πτώση βρίσκονται τόσο τα κόμματα που κινούνται στα δεξιά του Μητσοτάκη όσο και τα υπόλοιπα που προσπαθούν να κάνουν καριέρα στην αριστερή πολυκατοικία.