Ισχυρές παρουσίες πρόκειται να δεχθεί τις επόμενες ημέρες το Άγιον Όρος, καθώς σε αυτό αναμένεται να μεταβεί προς τα τέλη της εβδομάδας ο Αμερικανός πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης, όπως έχει κάνει ήδη γνωστό η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.

Διαβάστε ακόμη: Στο Άγιον Όρος το επόμενο διάστημα ο Τζορτζ Τσούνης - Η σημασία της επίσκεψής του λίγο πριν τις ευρωεκλογές

Ωστόσο, σήμερα το ρεπορτάζ προχωράει ένα βήμα παρακάτω, καθώς δεν θα είναι αυτό το μόνο σημαίνον πρόσωπο από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού που θα μεταβεί στη Χερσόνησο του Άθω. Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η στήλη, είναι πολύ πιθανό ο Τσούνης να συνοδεύεται από άλλα δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα με... άρωμα Τραμπ: πιο συγκεκριμένα, μαζί με τον Αμερικανό πρέσβη, μπορεί να επισκεφθεί το Άγιον Όρος το δεξί χέρι του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ενδεχομένως θα είναι μαζί τους και ο επόμενος αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, σε περίπτωση που ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth  

Σας έγραφα χθες ότι προς τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να επισκεφθεί το Άγιον Όρος ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος, εξ όσων μαθαίνω, αναμένεται να βρεθεί σε δυο-τρεις μονές. Στο Περιβόλι της Παναγιάς είναι αλήθεια ότι προετοιμάζονται να υποδεχτούν τον υψηλό καλεσμένο, ο οποίος, όπως με ενημέρωσαν κάτι καλά πληροφορημένοι καλόγεροι, θα συνοδεύεται και από έναν ακόμη πιο ισχυρό Αμερικάνο, στενό φίλο και συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ. Επειδή μπήκα στον πειρασμό να το ψάξω περαιτέρω, μαζί με τον πρέσβη Τσούνη στο Άγιον Όρος ενδεχομένως να βρεθεί και ο επόμενος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, στην περίπτωση που επικρατήσει στις εκλογές ο Τραμπ.