Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Δημήτρης Τσιόδρας, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Για την προεκλογική εκστρατεία επεσήμανε ότι «στις περιοχές που πηγαίνουμε ένα από τα βασικά θέματα που κουβεντιάζουμε είναι τα κατά τόπους προβλήματα. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι τον τελευταίο μήνα υπάρχει καλύτερο κλίμα απ’ ότι υπήρχε πριν. Ο κόσμος αρχίζει σιγά -σιγά και μπαίνει στο κλίμα των ευρωεκλογών και νομίζω ότι αυτό θα γίνει πιο έντονο το επόμενο διάστημα».

*Διαβάστε εδώ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι ευρωεκλογές έχουν και εθνική διάσταση - Δρομολογούμε επενδύσεις ΑΙ στην Υγεία

Ερωτηθείς αν υπάρχει άλλη εναλλακτική πολιτική πρόταση απάντησε τα εξής: «Ποια θα ήταν η άλλη εναλλακτική πολιτική πρόταση; Όταν κουβεντιάζουμε με τον κόσμο μπορεί να σου πει διάφορα ζητήματα «δεν μ’ αρέσει αυτό και το άλλο» αλλά όταν φτάνει η κουβέντα στο «αν είναι ο Κασσελάκης, ο Ανδρουλάκης ο κατάλληλος» η κουβέντα είναι όχι. Αλλά επειδή θεωρεί ότι δεν κρίνεται το ποιος θα κυβερνήσει σε αυτές τις εκλογές σου λεει ας το δούμε λίγο πιο χαλαρά».

Ερωτηθείς αν επισημαίνεται από τον κόσμο ότι κάποια κυβερνητικά στελέχη επιδεικνύουν αλαζονεία απάντησε ότι «δεν διαπιστώνω κάτι τέτοιο. Περισσότερο όσον αφορά τα κομματικά στελέχη είναι ότι θέλουν να είναι πιο ανοιχτές οι πόρτες των υπουργών και να ακουγόμαστε πιο πολύ». «Να είναι πιο προσιτοί οι υπουργοί στον κόσμο;» ήταν το ερώτημα που του τέθηκε στη συνέχεια με τον κ. Τσιόδρα να απαντάει «ακριβώς».
Ο Δημήτρης Τσιόδρας στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή 15-05-24