Έτοιμος να ενώσει τη ζωή του με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαράια είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή "Happy Day", το αγαπημένο ζευγάρι που έχει αποκτήσει και τρία παιδιά, πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο καλοκαίρι σε τελετή που θα λάβει χώρα στην όμορφη Πύλο. Καλεσμένος θα είναι και αρκετός κόσμος από τα Σεπόλια όπου και μεγάλωσε ο "Greek Freak".




Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στην Πύλο με την αγαπημένη του Μαράια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόκειται να βιώσει μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα αφού θα παντρευτεί την αγαπημένη του σύντροφο, Μαράια με την οποία έχουν αποκτήσει τρία πανέμορφα παιδιά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου από την εκπομπή "Happy Day", η τελετή θα λάβει χώρα στην Πύλο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0syoavsx681)
Μάλιστα, δεν θα πρόκειται για μια κλειστή αλλά ανοιχτή τελετή στην οποία θα είναι καλεσμένοι τόσο επώνυμοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού όσο και αρκετός κόσμος από τα Σεππόλια όπου και μεγάλωσε ο "Greek Freak". Το Costa Navarino επέλεξε το αγαπημένο ζευγάρι να φιλοξενήσει την λαμπρή τελετή ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχουν ήδη μοιραστεί τα προσκλητήρια για ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του καλοκαιριού!