Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το Euro 2024, φαβορί και αουτσάιντερ προετοιμάζονται για την Γερμανία και κάποιος στην Αγγλία ψάχνει αν το τρόπαιο θα σηκώσει η ομάδα της πατρίδας του ή κάποιος άλλος, για παράδειγμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Προφανώς το Euro 2024 δεν είναι απλή υπόθεση ούτε ως άσκηση προσομοίωσης. Έτσι για να βρεθεί το φαβορί του τουρνουά στη Γερμανία, ο προσομοιωτής ίδρωσε για να δει αν είναι η Αγγλία ή η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο ή άλλη ομάδα.

Συγκεκριμένα το Euro 2024 προσομοιώθηκε 10.000 φορές για να αποφανθεί ο ερευνητής-οπαδός αν στη Γερμανία θα πανηγυρίσει η Αγγλία η ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το Euro 2024 έχει φαβορί αλλά στη Γερμανία θα βγει ο νικητής

Προφανώς και μιλάμε για μια κατά κάποιο τρόπο χαριτωμένη, αλλά  σχετικά αυθαίρετη προσέγγιση του Euro 2024 προκειμένου να βρεθεί το φαβορί στη Γερμανία που μπορεί φυσικά να μην είναι ούτε η Αγγλία, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Euro 2024 Staduims

Μπορεί βέβαια να ισχύει το αποτέλεσμα της προσομοίωσης για το Euro 2024 και το φαβορί στη Γερμανία να είναι όντως η Αγγλία ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πάντως οι “πρόβα” έδειξε τον Πορτογάλο.

Σύμφωνα με το θέμα της "Daily Mail" για το Euro 2024, o προσομοιωτής έχει προβλέψει το αποτέλεσμα του επερχόμενου Euro μετά από 10.000 προσομοιώσεις και στη Γερμανία η Αγγλία θα είναι μεταξύ των φαβορί, αλλά πίσω από την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο λάτρης του ποδοσφαίρου έχει προσομοιώσει τις διαφορετικές φάσεις του επερχόμενου Euro 2024 10.000 φορές. Μάλλον πρόκειται για το τελευταίο Euro του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο Euro 2024, το φαβορί να χαμογελάσει στη Γερμανία είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε προηγουμένως κατακτήσει τον τίτλο όταν η Γαλλία φιλοξένησε το τουρνουά το 2016 και η προσομοίωση που επεξεργάζεται κάθε στάδιο του επερχόμενου Euro πιστεύει ότι ο Ρονάλντο είναι πιθανό να σηκώσει μια δεύτερη κούπα με τη χώρα του.

Ronaldo lifts the EURO trophy for Portugal

Ο 39χρονος, σχεδόν στο τέλος της εξαιρετικής καριέρας του, παίζει στη Σαουδική Αραβία, αλλά εξακολουθεί να παραμένει μια διαχρονική φιγούρα για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας υπό τον πρώην προπονητή του Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Η Αγγλία προβάλει ως το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024. O Τζουντ Μπέλινγχαμ και οι συμπαίκτες του στην Αγγλία έχουν 11,48% πιθανότητες να κερδίσουν το Euro 2024, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Πορτογαλία θεωρούνται φαβορί με 14,74% πιθανότητες να κερδίσουν στη Γερμανία το τουρνουά.