Σε υγιεινό... περίπατο μετέτρεψε το Game 4 με τη Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός για τα playoffs της Euroleague, με τους "ερυθρόλευκους" να "ισοπεδώνουν" με το εμφατικό 92-85 τους "μπλαουγκράνα" , να ισοφαρίζουν τη σειρά σε 2-2 και να ετοιμάζονται να τα δώσουν... όλα στην Βαρκελώνη στο πέμπτο παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου.

Το ΣΕΦ ήταν "καυτό", κατάμεστο, ενώ δεν έλειψαν και οι λαμπερές απουσίες αφού βρέθηκε στα επίσημα για να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα ο Καναδός NBAer των Χιούστον Ρόκετς, Ντίλον Μπρουκς ο οποίος μάλιστα συνοδευόταν από την σύντροφο του η οποία έκανε με την ομορφιά της το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να... παραμιλά!

Ολυμπιακός: Η σύντροφος του Ντίλον Μπρουκς που "τρέλανε" το ΣΕΦ, οι φήμες της "τρανς", το μόντελινγκ και η... διαφορά ηλικίας!

Ο Καναδός NBAer των Χιούστον Ρόκετς, γνωστός για το μπασκετικό του ταλέντο και τις.... τοποθετήσεις του σε ΜΜΕ και social media, βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στον Περαιά για να δει από κοντά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα, συνοδευόμενος από την σύντροφο του η οποία τράβηξε τα βλέμματα όλων στο ΣΕΦ αλλά και τα... φωτογραφικά κλικ και όχι αδίκως!



Η πανέμορφη σύντροφος του, ονομάζεται Danielle M. Freppier με την οποία όπως λέγεται έχει δεσμό από το 2021. Η ίδια είναι Instagram Influencer και μοντέλο από τον Καναδά, ενώ σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στς 6 Μαΐου γίνεται 34 ετών όντας γεννημένη το 1990. Είναι κατά έξι χρόνια μεγαλύτερη από τον Μπρουκς ο οποίος είναι γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 1996.



Το... υποκοριστικό της είναι "Big Bambina" και η ίδια δεν χάνει την ευκαιρία να πηγαίνει στο γήπεδο για να στηρίζει από κοντά τον αγαπημένο της, Μπρουκς ο οποίος αγωνίζεται στους Χιούστον Ρόκετς. Το αγαπημένο ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο ούτε έχει παιδιά όμως ο Μπρουκς έχει μια κόρη από την προηγούμενη σύντροφο του, η οποία γεννήθηκε το 2019 και ονομάζεται Mila.



Η Danielle M. Freppier έχει αρκετούς χιλιάδες followers στο Instagram στο οποίο αν και ήταν ιδιαίτερα ενεργή είχε υπάρξει περίοδος που είχε σβήσει όλες τις φωτογραφίες από το προφίλ της καθώς είχε ξεσπάσει... σάλος με τις φήμες που την ήθελαν να είναι τρανς. Η ίδια μάλιστα είχε μοιραστεί δημόσια στο Instagram το πιστοποιητικό γέννησής της για να βάλει τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν και να αποδείξει ότι όλα αυτά ήταν ψέματα.