Ο Λιονέλ Μέσι έχει καταρρίψει στο παρελθόν πολλά ρεκόρ στην καριέρα του και συνεχίζει να το κάνει, φορώντας αυτή τη φορά τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ στο παιχνίδι κόντρα στους Ρεντ Μπουλς Νέας Υόρκης έκανε ένα απίστευτο δεύτερο ημίχρονο, μοιράζοντας πέντε ασίστ και σκοράροντας ένα γκολ, με τον Λουίς Σούαρες από τη πλευρά του να πετυχαίνει χατ τρικ. 

Πέντε ασίστ και ένα γκολ σ' ένα ημίχρονο για τον Λιονέλ Μέσι στο MLS

Οι Ρεντ Μπουλς Νέας Υόρκης έκαναν το... λάθος να προηγηθούν στο ημίχρονο με 0-1 κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι, διότι λογάριαζαν χωρίς τον παιχταρά Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ μπήκε "αγριεμένος" στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα 2 λεπτά γύρισε... τούμπα όλο το παιχνίδι.

Αρχικά έδωσε την ασίστ στον Ρόχας για το 1-1 και στη συνέχεια έκανε ο ίδιος το 2-1 για την ομάδα του στην 12η αγωνιστική του MLS. Ο Μέσι όμως δεν σταμάτησε εκεί, μιας και λίγο αργότερα έδωσε ακόμη μία ασίστ στον Ρόχας για το 3-1 της Ίντερ Μαϊάμι. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τους φιλοξενούμενους, ανέλαβε δράση στη συνέχεια και ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός σέντερ φορ εκμεταλλεύτηκε άριστα τις τρεις ακόμη ασίστ του Λιονέλ Μέσι - που έφτασε τις 5(!) σε 33 λεπτά αγώνα - και σκόραρε με τη σειρά του χατ τρικ σε 12 αγωνιστικά λεπτά. Το τελικό 6-2 για την Ίντερ Μαϊάμι την κράτησε στην κορυφή του πρωταθλήματος του MLS. 

MESSI MAKES HISTORY 🙌 Inter Miami vs. New York Red Bulls | MLS Highlights