Η Ρεάλ Μαδρίτης λίγες ημέρες μετά την απίστευτη ανατροπή κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και την πρόκριση στον τελικό του Champions League βγήκε στους... δρόμους να πανηγυρίσει την επίσημη κατάκτηση της La Liga. Οι "μερέγχες" κατέκτησαν το 36ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και το γιόρτασαν με παρέλαση και το καθιερωμένο πλέον πούρο του Κάρλο Αντσελότι.

Έκανε παρέλαση η Ρεάλ Μαδρίτης με το... πούρο του Αντσελότι να ξεχωρίζει

Έναν χρόνο κράτησε η χαρά της Μπαρτσελόνα στη La Liga, με την Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει τα σκήπτρα της πίσω και να κατακτάει το 36ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Η "Βασίλισσα" επικράτησε με 0-4 στην έδρα της Γρανάδα και επέστρεψε στη βάση της για να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Ακολούθησε η παρέλαση στην πλατεία Θιβέλες στη Μαδρίτη για να γιορτάσει με τους οπαδούς της το τρόπαιο, με τον προπονητή της, Κάρλο Αντσελότι, να τραβάει για ακόμη μία φορά τα βλέμματα. Ο Ιταλός τεχνικός έχει χαράξει τη δική του ιστορία στον πάγκο της Ρεάλ με το έργο του αλλά και με τα... πούρα του.


Ο Αντσελότι θύμισε στιγμές του 2022 - όπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Champions League είχε βγει να πανηγυρίσει με πούρο - έτσι και τώρα αποφάσισε να αναπαραστήσει την viral φωτογραφία εκείνης της χρονιάς. Στην παρέα υπήρχαν και οι Καμαβινγκά, Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μιλιτάο, Αλάμπα που γιόρτασαν μαζί του.